Automobilizam

1. ko ne bi ziveo na kubi taj je kurac od coveka

2. Dođi malo kod nas, davno je traženo od opštine da nam zabrani točenje alkoholnih pića do 9 ujutru :D

3. Bracki, zar se i to radi

4. Italijani te izdaju kad su ti najpotrebniji, klub Milan iz Milana to samo potvrdjuje pas mu mater jebao.

4c medju jaca auta ozb.

5. Hahah, noću smišlja kako ujutru da te zajebe.

Mada ono, teča je 5-6 godina imao Alfu 166, nije se žalio ni našta, ni na vešanje (ne znam je l' i kod nje aluminijumsko), vozio je svaki dan, doduše po Italiji, dosta su im fini putevi na severu. Prešao je za to vreme 120 - 130 000 km. Ali ju je kupio sa fazon 60-70 000 km na satu.

ja lično ne bih opet uzeo Alfu jer realno, ne znam dobrog majstora za nju i skupi su delovi za moj džep.

Sličan fazon kao i sa Pežoom 607, pregotivan mi je auto, ali ne bih imao hrabrosti da ga kupim, a verovatno ni para da ga održavam dobro. Kontam da je dosta skuplji za održavanje od 406.

6. Ako ti je lakše ni ja ne bih vozio to dvoje auta, a cijena održavanja mi je među nevažne stvari kad kupujem auto xD

7. Hahaha, meni su neki prioriteti više tipa W210, E39, ili Audi A6 C5. A ne znam, pazi, nije svejedno. De da uzmeš nešto što eventualno ne bi imao para da servisiraš.

8. Pa biraš auto sprema sebe, zna se što je za sirotinju xxD
    Cijena održavanja nije indirektan način da kažeš nepouzdana kanta.

9. Nepouzdana kanta, plus česti kvarovi, plus relativno loši delovi, a skupi xd.

10. Održavanje redovno znaš što je?

11. Naravno, ali ja pod održavanjem podrazumevam i redovne, potrošne stvari i sve moguće druge sanacije kvarova. Bukvalno sve sem goriva.

12. Pa reci kvari se jbt, onda razumijem xD

13. Hahhaha, pa taj rad. A održavanje je meni tipa redovan servis, plus sve one sanacije da bi mi auto bio cakum-pakum.

Npr. one lagune tipa 2001.-02. godište, kad ih se setim na placu. Iz čista mira im ode nešto. Radi auto sve super proverimo ga sa kupcem, dođe čovek sutra sa parama, ovom krene da šteka ablender i da ne svetle štop svetla kad pritisneš kočnicu. A bukvalno 15 sati prošlo, niko auto nije ni dotakao. Izbije nam 200 evra da se to sanira i proda kupcu.

Onda ova phedra ima neke tripove, vežem pojas, na tabli mi stoji i pišti da nisam vezao. Taman se sredi to, krene da šteka dugme za sva 4, pritisneš ga, upali sva 4 žmigavca, ali ne trepću i još ostane zaglavljeno dugme. Moraš da čukneš pored da pusti xd.

14. Njemac je njemac :D

15. Za neke ima xd

16. Gtd neki predlog da narezem jedno 20tak pjesama za kola, gusle dakako, treba da dolazim dole uskoro a ne mogu pustati Maju Berovic na sred ravne Podgorice

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.