Automobilizam

1. Brate, ja kad bih sredio njihove papire verovatno bih se i preselio tamo.

Mada i ne znam koliko bih mogao da živim u Norveškoj, ljudi samo rade i dosadni su nekako.

Čini mi se da je Švedska bolja al ne bih dovoljno da procenim.

2. Ozeni se sa nekom babom koju ce jebati i dobiti drzavljanstvo oces da kazes?

Ne xD

Kapiram da ima jos milion nacina da se dobiju papiri, ova moja budala npr nije jebao nijednu babu nit se zenio , a dobili papire i on i burazer

3. Tilmo, Norveška >> Švedska, po većini parametara. U Norveškoj je samo gorivo preskupo, ali dobro. Plata prati to.

4. Si lud, benzin ista cena kao kod nas, baš sam juče gledao. Alkohol je preskup mamu im jebem. 3 dana nisam pivo pio dok ne odosomo u svedsku u nabavku.

Glupa je norveska realno, jedno veliko selo koje je igrom slucaja doslo do nafte. Dobre plate al fuj brate fuj za zivot.

5. ne znam đe si u norveškoj al fataj trajekte što idu u finsku, brate tamo se pije, kakva rusija srbija bosna i balkan i pičke materine nemamo mi pojma šta je alkohol

6. Patris Lumumba

Mada i ne znam koliko bih mogao da živim u Norveškoj, ljudi samo rade i dosadni su nekako.

kakav averidžast zaključak nakon celih pet dana provedenih kod burazera u Oslu

Da su Skandinavci hladni, to može da kaže samo neko ko nije upoznao nijednog Skandinavca(ili ih je upoznao dosta, ali oni neće s njim nikakva posla da imaju jer je ciganin i/ili neka štetočina)

7. Litar benzina je 1.9 evra, a u Švedskoj je 1.5 evro. Osiguranje za kola je skupo i sama kola su skuplja nego u drugim zemljama. Ostalo je do jaja. U Švedskoj ima manje posla, manje su plate, jako je teško naći stan za iznajmljivanje, previše geto naselja, sada je već i bezbednost na ulici nikakva itd.

8. Norvežani jesu malo rezervisani prema strancima, klasični nacisti jebiga :D

zet mi je Norvežanin i imam babu koja mrzi Srbe xD

9. Sad uz Trampa je pravi momenat ići za Ameriku, West Coast

https://www.youtube.com/watch?v=_3J5wkJFJzE
    u ovom klipu Finci grade kuću od drveta, pa to ne mogu biti loši ljudi da jebe oca

10. Brate ja pričam za sebe. Nisu hladni kao ljudi, ovako se zezaju kad ih upoznaš. Ali mi se s e ovo što vidim ne sviđa ni malo. I u švici sam bio petnaestak dana pa bih na prvu otišao da živim u Lugano.

Edit: a za te kuće mi tek idu na kurac, brate sve drvene i bele, kao štale. I sve im je tako, uđeš u neko malo mesto i bolnica i dom zdravlja, škola, kuće sve od belih dasaka identično.

11. E Tilmo aj donosi neka skandinavska iskljucivo sto se moraju probati. Zestina me interesuje.

Poz za vukajlijase u inostransvu.

12. Svedjanke su dobre brate, posebno ove sto dolaze ljeti po vrucini kad igramo sa Svedskom :D

13. Od mesta gde sam bio, najviše bih želeo da živim u:

1. Minhen - najviše izbalansiran grad od svih, ima i posla i lako je naći stan, izlasci
    2. Geteborg - do jaja grad, ali ima malo posla i teško je naći stan za iznajmljivanje
    3. Vareze i Milano - lepi gradovi, ali nema posla
    4. Halmstad - averedž kuća-pos'o grad, pod uslovom da imaš sreće da nađeš posao
    5. Beč - kuća - pos'o, plus gomila cigana, šiptara, srba, hrvata i ostalih nuspojava čovečanstva

14. Eo ti cene goriva u nor, zajebo sam se, dizel je jeftiniji. Al kruna je nekih 13din, sto znaci da je lit oko 170 din.

https://s28.postimg.org/457yseo31/20170127_133431.jpg

15. isti kurac ko i u srbiji xD

16. Oladili sa cenama znači. A dobro. Ali kažem ti, ja bih lično pre u Norveškoj živeo nego u Švedskoj. Kažem na osnovu godinu dana stanovanja i rada u Švedskoj. I ponovnim pokušajima traženja posla.

http://no.coinmill.com/EUR_NOK.html#NOK=15.88

svejedno 200 kinti litar.

17. Miki dje je Barselona jbt?
    Mada kad bi me pitao neko dje bih najvise volio da zivim rekao bih nema raja bez rodnoga kraja, nema prela nema obicaja.

18. Nisam bio u Španiji nikad. Ja sam samo naveo tamo gde sam bio.

19. Xaxa brate opusteno, cigani su.

20. Lolo. Mada aj, ne mogu biti veća ciganija od pančevaca ni u ludilu. Svaki grad je bolji od Pančeva.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.