Nemate, vala, Doboj-Prnjavor je najkršteniji autoput ubosni (trenutno), dole Sarajevo pa skoro je do Zenice došao je isto odličan... U Srbiji vam jedino valja ona dionica što su amerikanci radili.
Skočko niste uopšte moderni, priznajte Kosovo, to je dobro za stabilnost Zapadnog Balkana (serem im se u taj izmišljeni izraz). I onda uštediš 20 evra, nije malo.
nije ogoovorijo na pitanje o čipovima, čime ga svrstavam u maloumnu kategoriju jebene nubine isključuvo vozača čije se umešnost prepoznaje po menjanju pneumatika i praćenja novih serija WV iskljjučivo golf serije.
Nemate, vala, Doboj-Prnjavor je najkršteniji autoput ubosni (trenutno), dole Sarajevo pa skoro je do Zenice došao je isto odličan... U Srbiji vam jedino valja ona dionica što su amerikanci radili.
Leskovac-vranje vrhunski autoput, nov.
Ne znam, ići ću baš sledeći vikend u Skopje pa ću vidim (ako ne odem preko Kosova da podržim braću šiptare sa jedno 20€ za vinjetu)
Ne placa se vise vinjeta tj osiguranje od 20e (na srpske table ne znam cime ides) ali ne znam kojim bi putem bolje prosao nego ovako
E nijesam isao za Srbiju kako je uradjen Ljig-Preljina, ali ljudi voze 150 i drkaju na njega istovremeno.
Nisam prosao jos, ovi koji jesu kazu da je dobar
BiH table, jebu nas još što nismo priznali Kosovo, znam da svi plaćaju i dalje.
Skočko niste uopšte moderni, priznajte Kosovo, to je dobro za stabilnost Zapadnog Balkana (serem im se u taj izmišljeni izraz). I onda uštediš 20 evra, nije malo.
A mi moramo placati 20 eura za zeleni karton zbog Bosne i Makedonije, daj regulisite to.
I vama naplacuju? O.o mislio sam da su pobratimi sa vama
Picke.
Osim jednog autora iz Gacka, moram naglasiti :D
Ljig Preljina jebe.
2019 dobijamo autoput, jako sam srecan :D
Koji ce vam kurac?
Gdje vi dobijate jebeni auto-put? Tivat-Ulcinj uz obalu?
Da mjerimo ciji je duzi. A i puno je 5-6 sati do BG.
G T D
T D
D
tdtddd
TUDUK
nije ogoovorijo na pitanje o čipovima, čime ga svrstavam u maloumnu kategoriju jebene nubine isključuvo vozača čije se umešnost prepoznaje po menjanju pneumatika i praćenja novih serija WV iskljjučivo golf serije.
Da nije crnogorčina bijo bi bosančina!
Haha pa vi jedino da napravite spiralu sa centrom u podgorici pa sve u krug u krug pa da bude dugacak xd
Chipuj ga