Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Nemate, vala, Doboj-Prnjavor je najkršteniji autoput ubosni (trenutno), dole Sarajevo pa skoro je do Zenice došao je isto odličan... U Srbiji vam jedino valja ona dionica što su amerikanci radili.
Leskovac-vranje vrhunski autoput, nov.
Ne znam, ići ću baš sledeći vikend u Skopje pa ću vidim (ako ne odem preko Kosova da podržim braću šiptare sa jedno 20€ za vinjetu)
Ne placa se vise vinjeta tj osiguranje od 20e (na srpske table ne znam cime ides) ali ne znam kojim bi putem bolje prosao nego ovako
E nijesam isao za Srbiju kako je uradjen Ljig-Preljina, ali ljudi voze 150 i drkaju na njega istovremeno.
Nisam prosao jos, ovi koji jesu kazu da je dobar
BiH table, jebu nas još što nismo priznali Kosovo, znam da svi plaćaju i dalje.
Skočko niste uopšte moderni, priznajte Kosovo, to je dobro za stabilnost Zapadnog Balkana (serem im se u taj izmišljeni izraz). I onda uštediš 20 evra, nije malo.
A mi moramo placati 20 eura za zeleni karton zbog Bosne i Makedonije, daj regulisite to.
I vama naplacuju? O.o mislio sam da su pobratimi sa vama
Picke.
Osim jednog autora iz Gacka, moram naglasiti :D
Ljig Preljina jebe.
2019 dobijamo autoput, jako sam srecan :D
Koji ce vam kurac?
Gdje vi dobijate jebeni auto-put? Tivat-Ulcinj uz obalu?
Da mjerimo ciji je duzi. A i puno je 5-6 sati do BG.
G T D
T D
D
tdtddd
TUDUK
nije ogoovorijo na pitanje o čipovima, čime ga svrstavam u maloumnu kategoriju jebene nubine isključuvo vozača čije se umešnost prepoznaje po menjanju pneumatika i praćenja novih serija WV iskljjučivo golf serije.
Da nije crnogorčina bijo bi bosančina!
Haha pa vi jedino da napravite spiralu sa centrom u podgorici pa sve u krug u krug pa da bude dugacak xd
Chipuj ga