Automobilizam

1. Caro nije ti niko odgovorio jer si debil koji je ovde dosao da lozi nekoga na temi gde retko kada debili dolaze(tilmo se ne racuna on je ko lampa neka)

2. aj kosovac ne seri upavo mi gtd odgovorio

3. a ja njemu da sam ga podigao sa 150 na 186, pa nek tebe muva sa svojim golfićem lolo

4. Autoput jbg, bilo bi realno brzu magistralu sa tri trake kao sto vec imamo, ali aj.

5. Pa to da te odjebe, ne znam sto dolazis uopste nema rasnog da ga przis da je bitan a nas ostale stvarno zabole kurac za tebe poz brate pozdravi ko pita

6. Cara vozi skodu staru neku, mislim da to dovoljno govori xD

7. Ovo je još jedna stvar koju je teebalo ukinuti pored postera.Nubare koje nisu našle svoje mesto pod Suncem na bilo kojem autoforumu ovde kao nešto raspredaju o vozilima i automobilizmu.

Treba vas ukinuti papčine

8. Brt ti jos pises ovakve

P O S T O V E
    O
    S
    T
    O
    V
    E

9. I i pises kao dva e aj bezi bre debilu

10. Spika vam je retardirana, glupi nubosi koji nešto kao kapiraju o kolima, ovaj mentol ima avatar svog vozila

idi puši taban u mračnom ćošku nemoj me zajebavati

11. CaraTM autor koji jede smoki pred kompjuter dok ne igra lol.

12. slpeci, nađite se u ulazu svoje zgrade pa raspredajte...to što vam niko nije objasnijo da ste retosi ne znači da niste

13. idi puši taban u mračnom ćošku nemoj me zajebavati

Steta sto ne moze da se vrati vreme jedno 5-6 godina pa da krene lavina sada AL SI GA USRO, TU TU IDE VLAAAK, SUUUUK

14. tema je govnina da na vukajliji kao nesto objasnjavate o autima a pri tome ste slepane, jako ej jednostavno,,, da sti imalo normala ne bi o tome ćaskali na tom nivou, ovako delujete ko retardirane klinjurde.

15. Cara sa drustvom pred ulaz, bacaju forice, svakom u krilo dvolitarka piva i puse ashimu, u najboljem slucaju.

16. da bravo GTD pronikao si u sutinu stvari, imaš intuciju tipa Milan tarot.

Konjino, cela poenta da je zaštitno lice tebe neki jebeni auto koji je za nemce low budžat kalsa. Idi sašij se seljo

17. Ma da bre, debili smo, pricamo o kolima zamisli

18. Bas si mi svicnuo sad.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.