Prijava

Ajde bre spemujte negde drugo, ostao mi post na prisloj strani, sad moram da ga kopipejstujem.

Pa prebaci ga ovamo da ti covek odgovori hahahaha

Che-vu ima li zmija tamo da ulaze u kuce?

Che-vu, pliz ansver.

Al i inbox, hocu samo ja da znam kako je tamo. Xd
http://vukajlija.com/forum/teme/17935-automobilizam?strana=1842#post_3725433

Thilmo ne brini, napisaću ti na pevete sve o ovoj prelepoj zemlji, kako da središ radnu vizu i oženiš Maorku :)
Samo kad se dozovem, za koji dan max. lololo
Nego jebe me ova moja hondica.
Devedessedmo godište je.

Tetka me zove kod nje u australiju, al deluje da je predosadno tamo, plus one živuljke i bubasvabe.

Jedino što je imala neke 4 male antene pozadi i neko čudo gde inače ide CD plejer - tamo stoji neki Džejms Bond kurac koji ne znam ni kako radi ni čemu služi.

Da nije slučajno neki taksi bio? Vidim da je malecak autić, ali opet, i u Danskoj sam video VW Up taksi sa 5-oro vrata. Kontam da se nabiju kao sardine unutra.

Slikaj to kad budeš mogao. Vidi šta piše u papirima koje si dobio uz auto, user manual itd.

Che Vu posalji i meni, ne zaboravi da sam te branio kad su te lazno optuzili da spijuniras za Dnevnjak na onoj temi! Dobro mozda te nisam branio ali te nisam ni optuzio :>

E pa ne moze. Nek ti pseto pise kako je ziveti u becmenu i kupiti albanku.

Novi zeland je moj i samo moj. Xd

Novi zeland je moj i samo moj. Xd

Tilmova Autonomna Oblast (TAO) Novi Zeland.

NECU ALBANKU OCU MAORKU

Eeee a Tilmo ti već našao albanku. Taman hteli da je melju u ''dobro'' viršle i taman se Tilmo ponadao da će je uvaliti nekome, da mu ne usmrdi viršle, kad ono, ti se femkaš k'o seljačka mlada cccc

Kupio covjek dva crvena da bude ljepsa :D
A to unutra, vjerovatno je i ekvilajzer ubacio.

Sviđa mi se ovo, samo da su ručica i kugla malo elegantnije, ova k'o lizalica izgleda.

https://www.megaparts.bg/uploads/news/images/400x310/6%20'Last%20Of%20The%20Line'%20Manual%20Supercars%20main1474911567.jpg

Ovo mi je već lepše.

Ta ko lizalica je sa galjarda

Znam. Bilo je i nekih Ferarija ranije sa sličnom ručicom. Samo kažem neki lični ovako utisak, sa slike.

Secam se pre desetak godina u budvi, neki crnogorac zalepio ferari znak ba neku hondu ili neko staro sranje al izgkeda sportski. Sta je seljanki iz srbije pojebo na tu foru jebem ti sunce.

Jebanje cisto <3