Automobilizam

1. Ajde bre spemujte negde drugo, ostao mi post na prisloj strani, sad moram da ga kopipejstujem.

2. Pa prebaci ga ovamo da ti covek odgovori hahahaha

3. Che-vu ima li zmija tamo da ulaze u kuce?

4. Che-vu, pliz ansver.

Al i inbox, hocu samo ja da znam kako je tamo. Xd
    http://vukajlija.com/forum/teme/17935-automobilizam?strana=1842#post_3725433

5. Thilmo ne brini, napisaću ti na pevete sve o ovoj prelepoj zemlji, kako da središ radnu vizu i oženiš Maorku :)
    Samo kad se dozovem, za koji dan max. lololo
    Nego jebe me ova moja hondica.
    Devedessedmo godište je.

6. Tetka me zove kod nje u australiju, al deluje da je predosadno tamo, plus one živuljke i bubasvabe.

7. Jedino što je imala neke 4 male antene pozadi i neko čudo gde inače ide CD plejer - tamo stoji neki Džejms Bond kurac koji ne znam ni kako radi ni čemu služi.

Da nije slučajno neki taksi bio? Vidim da je malecak autić, ali opet, i u Danskoj sam video VW Up taksi sa 5-oro vrata. Kontam da se nabiju kao sardine unutra.

Slikaj to kad budeš mogao. Vidi šta piše u papirima koje si dobio uz auto, user manual itd.

8. Che Vu posalji i meni, ne zaboravi da sam te branio kad su te lazno optuzili da spijuniras za Dnevnjak na onoj temi! Dobro mozda te nisam branio ali te nisam ni optuzio :>

9. E pa ne moze. Nek ti pseto pise kako je ziveti u becmenu i kupiti albanku.

Novi zeland je moj i samo moj. Xd

10. Novi zeland je moj i samo moj. Xd

Tilmova Autonomna Oblast (TAO) Novi Zeland.

11. NECU ALBANKU OCU MAORKU

12. Eeee a Tilmo ti već našao albanku. Taman hteli da je melju u ''dobro'' viršle i taman se Tilmo ponadao da će je uvaliti nekome, da mu ne usmrdi viršle, kad ono, ti se femkaš k'o seljačka mlada cccc

13. Kupio covjek dva crvena da bude ljepsa :D
    A to unutra, vjerovatno je i ekvilajzer ubacio.

14. Sviđa mi se ovo, samo da su ručica i kugla malo elegantnije, ova k'o lizalica izgleda.

https://www.megaparts.bg/uploads/news/images/400x310/6%20'Last%20Of%20The%20Line'%20Manual%20Supercars%20main1474911567.jpg

Ovo mi je već lepše.

15. Ta ko lizalica je sa galjarda

16. Znam. Bilo je i nekih Ferarija ranije sa sličnom ručicom. Samo kažem neki lični ovako utisak, sa slike.

17. Secam se pre desetak godina u budvi, neki crnogorac zalepio ferari znak ba neku hondu ili neko staro sranje al izgkeda sportski. Sta je seljanki iz srbije pojebo na tu foru jebem ti sunce.

18. Jebanje cisto <3

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.