Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Poenta je da je zastitno lice tebe neki jebeni auto
http://i.imgur.com/p56hon0.jpg
pa tebi nisam ništa ni rekao, cela poenta je da kao GTD drži temu jer je on GTD i imaavatar golfa lik se profilisao za temu o kolima na propalom sajtu tipa vukaljija.
Ne mora da mi objasni, ali kao dan je asno da je reč o tipu nubina na jebeni metar kubni seremise
reći debilu da je debil je debilnije nego ćutati.
ja sam rekao, to mi je dovoljno. Ni ne očekujem da ukapira. Nije meni teret.
Ja to samo onako, usput, kažem što jeste
Savo Kikinda, uzivam smijuci se uz njega :D
A za koji si se ti kurac profilisao na propalom sajtu vukajlija? Osim sto tako banes i lozis debile i teipujes da FLEJMUJES, TROLUJES sa i bez remea, TRIGERUJES i koje vec sve pederske izraze imate
Cara samozvani lord, njegove rijeci imaju tezinu.
Kakav je profil u pitanju, U, L, I, kutijasti? Tankozidni, debelozidni?
Posebno rijeci lolo i picoka xD
Kupio sam pre neki dan Hondu Logo za soma NZD, čisto kao drugi auto za po komšiluku i kad nešto kabasto moram da vozim... e sad - imao sam isti taj model pre 15-ak godina i šta da vam kažem - mali auto, ništa posebno, malo troši, flegma. E ovaj novi ima neke felne što su aftermarket, ima čak i onaj kao mahagoni trim na tabli, što je prelol za takav auto... ali ima jebote crveni honda znak!?!!!???
Što koliko znam stoji za Type-R ili mnogo sportskije nastrojene honde... a inače ima isti motor i menjač kao ona stara, ništa posebno. Jedino što je imala neke 4 male antene pozadi i neko čudo gde inače ide CD plejer - tamo stoji neki Džejms Bond kurac koji ne znam ni kako radi ni čemu služi.
Trip.
Da, crveni znak je rezervisan samo za TypeR modele.Ocigledno je zeleo neki prethodni vlasnik da doda koju ks Logou farbajuci logo u crveno xex
Honda...
Nije budžen znak, original je i napred i nazad.
I ima tu čudnu spravu u sebi, ali ništa vezano za "koliko može da razvije".
A guglam i ne mogu da nađem tu verziju auta.
I nije mi prvi put. Imao sam već jednom auto za koji se ispostavilo da je nekada pripadao Pol Potu.
Nešto tu nije regularno.
Zajebi auto. Ti zivis na N. Zelandu?
Da :)
Dobra zemlja za automobiličarizam.
Aj ako te ne mrzi napiši ukratko kako je živeti tamo. Ne znam nikog odatle.
U koms i gradu, jel dosadno, sta je dobro a sta smeta i to. Ima li posla, to svakog zanima naravno. :)
Koje godiste ti je Logo?
Aj ako te ne mrzi napiši ukratko kako je živeti tamo.
HAHHAHAHAHAHAHAH
Ahahahha
Hahahahahah koja lobanja jebem ti nebo