Automobilizam

1. Na kojoj je ovo kozjoj stazi slikano GTD?

2. Ada spustanje ka budvu brate ka da nijesi na more isa

3. Nikad nisam bio u Crnoj Gori na moru, tako da stvarno pojma nemam.

4. ovo ono račvanje budva bečići?

5. ja sam gonzo jebo tamo na moru

6. Ma nije crna gora toliko losa, zavisi gde ides.

7. pda, a ne odu negdje u pizdice sa 37 maraka i 76233 metra od plaze i pljuju

8. Kaze nema vode, klime i daleko plaza-platio smestaj 5e poneo cajnu, kulen i majonez

9. ja sam gonzo jebo tamo na moru

Nadam se da je bila dobra jebačina.

Ma nije crna gora toliko losa, zavisi gde ides.

Nisam ni komentarisao u tom stilu. Kad bih otišao u Crnu Goru na more jedino je sigurno da ne bih išao u Budvu.

10. Kaze nema vode, klime i daleko plaza-platio smestaj 5e poneo cajnu, kulen i majonez

To ko kad nasi odu prvi put u Grcku i budu u fazonu ne znam sto je ljudi toliko hvale meni lepse u Becicima.Uzeo apartman 8km od Haniotija,gleda na magistralu.

11. Nisam ti ni rekao da jesi haha

Budva je bila kul kad sam imao 17 ides onom promenadom i samo e desi brt e sta ima ooo gde si bre ti brate pola beograda u budvi ko novim beogradom da ides fazon. Cak neke koje ne vidjas u beogradu vidis tamo fazon

12. Budva noću <3
    Ili ako si lik iz Tilmove priče koji je na mazdu nalijepio ferarijev znak i žene lude za njim.

13. Ne znam, sudeći po komentarima ljudi koje poznajem, a koji su bili u Budvi, tamo je sve postalo jedan veliki vašar. To mi iskreno nije potebno, jer ako već idem na odmor, onda stvarno hoću da odmaram.

14. Podgorica - Cetinje obilaznica je ovo inače.
    Ko ide iz Podgorice preko Paštrovačke gore nek ide, baš sam prije neki dan prošao. Stari je put, ali bogom dat za brdske trke :D

15. Pa da Gonzo, treba ti mirnije više porodično mjesto. Budva je više za omladinu, živa muzika, provod, piće, trokadero, top hil...

16. Zamisli kakav bi žagor nastao kad bi ljudi viđeli da te žena dovozi u diskoteku xaxaxa

17. Pa da Gonzo, treba ti mirnije više porodično mjesto. Budva je više za omladinu, živa muzika, provod, piće, trokadero, top hil..

Ok što mi sada treba mirnija varijanta zbog deteta, ali i kad sam bio mlađi nisam baš nešto bio zagrejan za ludnicu kad odem na more. Jebiga brate, ako već izlazim dok sam u Beogradu, koji će m to kurac i na moru. Ne znači to da sam ja sad 10 dana ko neki penzos provodio u hladovini, ali nisam imao neku veliku potrebu za izlascima dok sam na moru.

Zamisli kakav bi žagor nastao kad bi ljudi viđeli da te žena dovozi u diskoteku xaxaxa

Ovo bi stvarno bio prizor i to baš u Top hil ili Trokadero, izlazim ja iz Renoa, dete maše sa sedišta, a žena mi dobacuje da ne ostajem dugo lolo

18. Ovo bi stvarno bio prizor i to baš u Top hil ili Trokadero, izlazim ja iz Renoa, dete maše sa sedišta, a žena mi dobacuje da ne ostajem dugo lolo

Hahahahaha ovo bi vrhunski bilo brate

19. A da izadje u sandalama i belim čarapama

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.