Automobilizam

1. Odlične, al nemoj to uzimati, ima ostali Hercegovci da ti se smeju. Mora mečka tamo da se vozi jbg.

2. A baš dobre a? Fino se pokazale?

3. U proseku su solidne. Jeftine za održavanje, motori solidni. Ekotek benzinci troše ulja pomalo, dizelaši oni 1.7 su solidni isto. Trocilinraš bih izbegao.

4. Imao je moj drugar ovakvu korsu, i to onaj neki 1.8 dizel sa sto konja, malo je reći da ide ko nezdrav

Vozio sam ga par puta, jednom da kupim po pljeskavicu meni, tom drugaru i njegovom ćaletu, drugi put smo išli do kafea Veliki Bu(prethodno Malibu) gde je jedan od svojih prvih beogradskih nastupa imao Boban Rajović 2000. godine

5. Dakle najbolji je koji motor?

6. Onaj koji je dobro održavan. Zajebavam se, vidim da hvale dizel i 1.2 benzinca. To mora tačno neko ko ju je imao da se javi.

Uzmi bolje bmw e36 za te pare. Ili c klasu w202.

7. MESCINI SE RADJARD DOBRO RAZUMIJE U KORSE

8. Uzmi bolje bmw e36 za te pare. Ili c klasu w202.

Ne mogu da verujem da covek.pita kakve su korse i koji motor je najbolji a ti mu govoris da kupi e36 ili w202. Da jebote on do sada nije znao da ti automobili postoje pa si mu ti otkrio citav novi svet slepac je progledao. Pa covek je je valjda cuo i za te modele i pogledao je sve sto je mislio da pogleda i shvatio da zeli jebenu korsu. A mozda cak i ne kupuje auto nego onako pita koji je motor najbolji za korsu prekini se debilisati leba ti

9. Sali se Miki, dobar je Miki legenda :)

10. Meni lično smeta miki imam potrebu da ga našamaram

11. I ta dva jebena modela nudi svima. Sta god da ti treba porodican auto, nesto da vuces alat ili materijal, auto za po gradu, zeni da kupis auto, dedi, sinu pocetniku, zivis na durmitoru-e36 ili w202 brt sta razmisljas

Kao da ga neko uopste pita koji auto da kupi

12. Kvalitetniji su od korse jbg. Rekao sam šta mislim o korsi i usput mu predložio 2 auta koja su po meni bolja, a koštaju isto. To je moje lično mišljenje.

13. Wtf iz dis čik duing?

Popravlja šminku?

https://vimeo.com/207781166

14. Uopste nemas obicaj da postavljas bolesne stvari :D

15. 2014 Super B otkinula menjač hahaha
    Edit: Makaronac je
    https://imgur.com/8MTkUNL.jpg

16. ĐE JE SAD MAKARONAC?

Novi mjenjač > korsa :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.