Prijava

A pa to vas slabije vozace jure ovi neprofesionalni vozaci haha

Nabijaju se odje brate, samo kocnicu da se stop upali i lete po autu xD

Audi A5, srebrni, bio kod nas, jedan je sjeban načisto, drugi radi i dalje, pasat b5.5 tamno plavi, karavan (jebem ih u usta ima ih 1146 u pančevu i uzmu baš to za presretača), onda po gradu presreću (nisam po bg to video), svetlo plavi i metalik crveni punto (ili zastava 10) i neka plava a klasa matora. Pre je bio i pežo 607 al mu sjebaše automatski menjač xd. I da, bele, neobeležene 307-ice isto zvrndaju ovuda.

Koga bre jure puntom? O.o

Ove kao sto je Gonzo xxD

Ne jure, nego te cimaju po gradu i zaustavljaju. Tipa ono, voziš 55 gde je 50 dozvoljeno, cimaju za svetla, pojas, telefoniranje itd. Ali mnogo slabije to rade u obeleženim kolima, nego se zezaju sa ovim, civilnim. Ima i nekih koji su samo parkirani pored puta, na istim deonicama i snimaju.

Ma idi begaj GTD kakv Punto za mene, morao je Micubiši da radi da bi me stigli lol

Pa odakle im radar ili kako snimaju? Ili se samo vrte oko tebe cekaju da napravis prekrsaj hahaha pa to nisu presretaci bog s tobom covece

Xaxaxa Miki pobrkao pojmove malo xD

Pazi, imaju neki kurac nazad, nemaju zadnja sedišta, neka skalamerija jbg. Vozaju se po gradu ovako, kao i obični panduri i onda kad 'snime' nekoga ili šta već rade, onda cimaju sa blinkerima nekim da staneš. Iskreno, nisu mene zaustavljali, samo sam viđao to pored ovako dok vozim. Obratiću više pažnju posle.

Nisam ni rekao da su presretači u puntu (oni u a5 cepaju), nego ovako panduri samo u civilu / civilnim kolima (nekad i oni budu u civilu, nekad u uniformi). Samo mi je glupo što cimaju po gradu tako.

Edit: imaju par tih civilnih kola sa blinkerima na hladnjaku i onda se zezaju po gradu. Pišu kazne kad se neko ne veže nazad itd.

A od prvog pocinju i po gradu da se voze, bulevarima prvenstveno

Ljubaznoscu debilka koji se kurcio kako dinamicno vozi po gradu i seronja koji su emisiju sa njim objavili na DW.

Odje se po gradu vozi b klasa evo vec 5 godina, doduse za van grada i nije xD

http://rs.n1info.com/a192649/Vesti/Vesti/Kontrola-poicije-vezivanje-pojasa-na-zadnjem-sedistu.html

5000 kazna cirka 45 evra. Sad su počeli i za gluposti neke da zaustavljaju ''da provere'' u nadi da će iskopati neki prekršaj ili nepravilnost.

REKOH JA PRIJE MJESEC DANA ZA TO A VI STE SE SVI SMIJALI I GOVORILI A UBIJ SE BOSANAC POLICAJSKA DRZAVA VEZI POJAS PICKO I BIJEDO ILI PLATI 100 MARAKA

Pa i odje je bila akcija za to, samo sto ne vidi policajac da li je neko vezan pozadi kao sto vidi za ovoga na prednjim sicevima tj. boli te kurac bas.

Ljubaznoscu debilka koji se kurcio kako dinamicno vozi po gradu i seronja koji su emisiju sa njim objavili na DW.

Ma jok, to je bilo spremno jos od letos

A za vezivanje pojasa pozadi-obavezno je jos od novog zobs-a. U svakom automobilu koji ima pojas pozadi obavezno je vezivanje ne znam zasto ste se smejali makaroncu

Bmw 5 bjeli presretač ne smeš gledatl u njega kaki je

Imaju par mesta gde skoro stalno stoje i bukvalno zaustave svakog i pregledaju. I ono, nakupi se, kontam koja hiljadarka od nekoga ko se ne veže, nekome ne rade svetla, gledaju da li ti je vinjeta nakrivo nalepljena (kazna 3000 dinara), ne znam da li kažnjavaju i za prljave tablice, onda telefoniranje, plus im uleti neko sa isteklom dozvolom ili registracijom, pa im je milina.

Inače ono sa vinjetom ili registracionom nalepnicom je najjači fazon.