Automobilizam

1. sad će papet master da ti sere jer mu fora nije dovoljno prefinjena

2. Čoveče ja sam pričao o 1.8, za njega znam. Do Grčke i nazad potrosio u parama više od X5 pišam se u njega.
    Ne kaže se malo tvrd nego izbija bubrege

3. ko nije vozio opele i nije bio na mom kurcu ne zna šta je tvrdo

4. Na automobilizam mogu da se lože jedino iskompleksirani čobani koji su se skotrljali sa planine direktno za volan i otkrili da postoji svet izvan katuna, a onda umislili da te gomila skupog pleha čini vrednijim. Ili im je možda to neko došapnuo dok su čekali u redu za lepinju sa kajmakom na Ibarskoj magistrali.
    GTD i Mickey, napred i nazad, od i do, smisla i besmisla, svrhe i beskorisnosti imanja kao glavne preokupacije u životu- karakteristike prevoznih sredstava
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/9a/54/2d/9a542d9bafb0b488e76c074d466e8b09.jpg

5. GTD i Mickey, napred i nazad, od i do, smisla i besmisla, svrhe i beskorisnosti imanja kao glavne preokupacije u životu- karakteristike prevoznih sredstava

AHHAHAHA lolo

6. Boh brate sprdam se malo, al stvarno to je preterivanje, vrv se radi o nekim krsevima ili automobil, da ne kazem prevozno sredstvo, ima definitivno neki problem ispod haube koji nije ustanovljen. I moj golf je trosio 12l pa to nije pravilo.

7. Skuz brate pa upravo je poenta da smo ti ja i Boh govorili za 1.8 svaki. I da smo ti rekli trosice ti 10+ a ici taman ka taj dizel, ali ne, sig ga mrzimo zato sto nije vw ili bmw da xaxa

I meni je golf gti 12 trosio xD. Doduse da toliko trosi 1.6 zapalio bih ga kontam. Posebno da vozim kao Miki polako bojazljivo.

8. E meni je trošio toliko u kombinaciji gužva + opterećenost jbg. Inače je korektan bio. Ono za potrošnju, jbg, što kažete zavisi i od modela, ali opet ne može da ide ispod određene vrednosti potrošnja.

Tečo ko ti jebe mater, idi se jebi sa gsp-om i pričaj sa tetkom o heklanju.

9. Miki ne znam koliko fabrika deklerise ali ako je stvarno toliko i to tvoje voznje sramota je jbg.

10. http://www.cars-data.com/en/volvo-s40-1.6-specs/55026

lolo po ovom sajtu skoro 12l, ali eto, meni je samo po bg u onim uslovima toliko trošio, inače oko 10l u bg.

11. dajte neki dobar auto za kupiti

12. Pasat 6 brate, 210 ide i jos lagano moze, slabo i trosi tdi.

13. Miki vozis kao zena prekini sa spikom vise jbg dosadno je

14. Skaus ok je al ozb 1.6 nisam pomenuo jer ne znam, ne znam ni da postoji u toj varijanti benzin da nisi pomenuo. Ovo znam jbg to sam i pričao. Pazi do mora i nazad ovo sto sam rekao 90% vremena kod mene skoro sav prtljag i žena od druga i 2 deteta i moja devojka jer je on lud pa da žena odmori mozak. Ja teži 2 tone i jači 130 konja i on me šije u parama. Alo fokus jebeni. Pa da mí je ženin brat ne bi ga trpeo.
    Ništa sjeban. Od ujaka rodjenog kupio, prvi vlasnik u italiji kupljen i vožen pa kao greota da ne ostane u familiji auto haha. Venčali ga. Jedino je bio lep ko lutka. Posle njega kupi c220 ona troši 5.5 na 100 ga rodio se ponovo jebem ti
    Mada jebeš kola pišemo gluposti, nek služi tog druga 100 godina ne sipam mu ja gorivo

15. Daj ok je, pazi ja sam ubedjen da sam pominjao samo 1.6 jer realno i kad sam gledao ono za caleta samo su 1.6 i uglavnom bili u ponudi benzinci, ostalo masa dizelasa kao i uvek ali njih sam odmah otpisao jer ne volim dizel, valjda mi se smucilo jer sam ranije imao golfove dizelase zar drugaciji i postoje lol. Ovo je zetec, realno nemam pojma da li to ima neke veze, ne znam tacno koja im je paleta motora, dal imaju obican 1.6 ili samo zetec. Stvarno je prezadovoljan a i ja sam ga bas terao i ide fino. Ocekivao sam bas zbog tih prica da ce da nagruva do 10l pa sam se pozitivno iznenadio. Sad ocekivao sam da je malcice meksi, ne znam iz kog razloga, ali ono, nista strasno. Sad znam svi ce reci medjuosovinsko rastojanje itd al neki majstori se kunu da to nema veze, ugl svakakvih prica sam se naslusao kao i ti i svi nista bitno, malo sam iskoristio priliku za cacnuti velike majstore i poznavaoce ove teme, vidim zvezda dobija drugu cetvrtinu otvaram drugo pivo i samo jako

16. Haha da da Simon je ulegan.
    Pazi ovo pikap na paleti Eskorta 5 1.6 dizel enduro onaj troši 4.6 dizela na sto. Pun pun rezervoar, nema bord tako znam. I to rudnik čačak i nazad. Magistrala. I to nije 1 nego sam 5 puta merio tako jer se pogadjalo da bude pun kad ga uzmem pa tako i vratim da bude a i što nisam verovao. Neko 2002 godiste

17. dal da kupim imam izbor Fabia 1.6 2009 godište ima injection pogon, 5 vrata, rezervni točak, automatsko brisanje stakla

ili...

Ford Mondeo dizel 1,9 četiri cilindra može da se preradi na kriogas

18. O 1.8 benzincu smo govorili tada brate znaci sig.

Otkad vozim dizel jebe mi se skroz xD

19. :D
    https://s23.postimg.org/tb75yhw4b/17861959_807116202769722_5697766364495912839_n.jpg

Inace ovih dana se ulje mijenja, stiga castrol original vec, najjace zivotami sig.

20. jel ovo piše OG, Ostrog konačno dobio tablice?? XD

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.