Automobilizam

1. https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/9949009/audi-80-26-v6-cabrio

ух овај се прошле године продавао у бегеу, није лош

2. Sjajan je. I isto ste godiste rekao bih

3. ја сам годину дана старији брт

4. A pa ok onda, onda nije tako mator

5. A cvrstoca sasije, to nista?

6. Pa čvrst je, troja vrata...

7. Danas na pumpi sipam gorivo i staje iza mene Jaguar onaj X što ima u nazivu, kapiram neko 2006 godište. Izlazi dečko kupuje guaranu neku nešto i staje da pričamo kao u prolazu dok ne dođe do svojih kola. Koji motor, kolko troši je l imaš atest za stakla bla bla Kreće ka svojim kolima ćao brate ćao vadi iz džepa značku, kači o vrat seda u kola kači blinkere na šoferku upali i ode.
    Presretač jebeni u Jaguaru. Kaže mi ovaj pumper da je već 10 dana u Mld na putu Topola Mladenovac

8. Bolje što si porazgovorao sa njim na pumpi, nego negde na putu xD

9. Presretač jebeni u Jaguaru. Kaže mi ovaj pumper da je već 10 dana u Mld na putu Topola Mladenovac

Znajuci poslovicni kvalitet Jaguara jos pet dana i to je to.

10. To du mi gahuari propo

11. Jahuar je min 50k markica, ovo ostalo su kurcine jaguarove

12. Vozim jaguR od 5 k jura
    Pa to je kurac jaguareee

13. Bogumi ja sam odrao prosle godine jednog :D
    Bosanske table neki, sig na kupanje sluzbenim autom, sto da ne. Cak nije ni zatamnjen bio, izbi oci onaj ekran veliki xaxa

14. Prvi. Te je boje čak

15. Ma da Zulu, izvaljen već

16. Šta znam, mogu oni valjda dosta da pređu, samo je pitanje uz koliko uloženih para (znam da ih jebu zamajac i dizne kao i mondea imazdu 6). Viđao sam ih sa 400-500k km i dizelaše i benzince. Inače mi je gotivan autić sam po sebi, provozao sam 2 komada dok sam na placu radio, fini su bili za tu neku kintu tipa 3500-4000 evra.

17. Izdrzljiv ali nepouzdan, odlicno brate xaxa

18. Solidno izdrzljiv xd