Prijava

E brate Barakuda isto ima jednocifren broj

Skočko nađi ga sa Matrix ledom
Bogovski

Nek mi se S malo napuši kurca
Da dam 50 k evra više sto ona nosi znak Mercedesa pišam se u nju

Ne vjerujem da bih kupovao tu klasu uopste ali nijesu mercedesi precijenjeni jbg.

Za e bih dao trkom sig taman lici solidno na s :D

E je ok cena kvalitet nemaš ti tu šta

Sa kockastim farovima nisam vozio jbg a želja mi je
Ovu novu jesam 2017 ima 5 k na satu, Cvetkovićeva Coa, ovog iz Surčina. Auto ajdzdravo

Ja bih vozio sedmicu novu, strašno auto.

Ispalo je da su svecice, zamenio sve eno ide ko nov

Ja sam tipovao na bobinu, znači omašio sam 7 centimetara.

Oduvek je bilo simpatično kako se A8 upinje da bude u rangu S klase i sedmice.

Pa ono bas se ne upinje. Audi je nasao svoje mesto tu negde izmedju premium i nepremium i tu mu savrseno odgovara, lagano sije sve nepremijum marke a jeftiniji je od svih premijum i ima svoje trziste.

Pseto nisam mislio da se bukvalno upinje, na kraju krajeva nije A8 loš auto, daleko od toga. Ali ja i nisam pisao o kompletnom brendu Audija, već o A8 koji definitivno jeste Audijev premijum model, ali po meni nije u rangu S klase i sedmice. Što se tiče cene, mislim da to nije faktor oko kompletne priče jer taj koji može da istrese pare za nov A8 lagano to može i za bilo koji drugi premijum model.

Pa svaka fabrika ima svoj premijum model, po toj logici bi mogao da kazes i da se skoda superb ili mazda 6 upinju da budu ko s ili 7

A ta razlika u ceni o kojoj pricas uopste nije mala

Najlepši A8 je bio onaj D2, BMW 7 je najlepši bio E38, onaj E65 su usrali načisto. S klasa je manje viša svaka lepa, mada mi je W220 nekako najlepša ovako.

Nije Miki, nečiji drugi dupli je.

Nije Miki e36 nije spomenuo

Pa svaka fabrika ima svoj premijum model, po toj logici bi mogao da kazes i da se skoda superb ili mazda 6 upinju da budu ko s ili 7

Znam da svaka fabrika ima premijum model jebo ga ti. Mislim da niko normalan u Škodi ili Mazdi ne misli da sa tim automobilima može da primiriše premijum standardu koji su postavili S klasa i sedmica, dok Audi to sa osmicom konstantno pokušava, povremeno kao uspe, ali nekako mi nije to to. Ali kao što rekoh, smao moje mišljenje.

Mišljenje je kao dupe XD