Automobilizam

1. Znam, zato mi nismo Francuska xD

2. Drugar moj snimao dronom neki samit vozača fića, i vozi se s nekim likom koji mu objašnjava: "ne znam koje pare da imam, ne bih vozio ništa drugo, na putu me ostavio nije" i onda drugar pređe kod organizatora u kola, on mu kaže, eno one dve fiće na kraju kolone što idu, to su dve moje rezervne, pošto se dosad nije desilo da barem jedna ne rikne kad se okupimo

I rikne jedna fića posle dva sata xD

3. LOL Sigurno u fići rikno EGR

4. Ja imam dpf na ovo auto i na proslo sam imao i nikakav problem. E jedino ko vozi po gradu i kao Miki mada pun gas to rjesava. Obicno 270-300 hiljada moze trajat i onda skines da se ne cimas.
    Ne bih skidao sad preventivno jer sam cuo da vw ovakvi kao moj bas malo zagadjuju a planetu moramo cuvati.

5. Imam i ja dpf ali on se cisti sam, nabije temp na 700 stepeni i sprzi ono sto se u njemu nakupilo i izbaci kroz auspuh. E sad gorivo nam je toliko jadno da bukvalno svakodnevno przi te kurce i zato riknjava. A novi dpf je oko 60k

6. Da brate jer i kad sprzi ostane odredjena kolicina pepela i tako se talozi svaki put kad sprzi i na kraj treba cistit ili novi na zapad a odje skinut jbg.
    A posebno regeneracije cesto radi sad kod ovih sto su odradili update softvera za zagadjivanje. Eto sjetili se kao da spasavaju planetu od azotnih gasova a na kraju ce baciti dpf dosta prije nego da nijesu dirali nista xaxa

7. Pa to. Neka procena je da godinu ipo maks moze da se talozi pa mora ciscenje

8. Ne zajebavaj toliko kratko da traje?
    Doduse ja ne vozim kroz Bg i veci dio je na otvoreno ali bez obzira odma bih izvadio to.

9. U bg, da. Tj kao u srbiji al u bg bilo ispitivanje xd

Ne moze da se izvadi, idu kroz njega razni kurci uglavnom prejebada je da se fizicki ukloni. Moze samo da se hakuje bord pa da se prespoji da ne ide nista kroz njega

10. Brate provjeri to dobro ne znam kako je na sedmicu ali i na nju vjerujemmora moci.
    Skines kuciste citavo, rasijeces i uklonis filter iz njega i zavaris ponovo. Ako kad budu gledali na tehnicki dpf izgleda kao da je fizicki tu xD

11. Ne moze na sedmici. Na sestici je moglo samo se isece, znam to, hteo sam i ja to da odradim al ne moze, namerno su namestili da ne moze jer se masovno skidalo

12. Xaxaxa cega su se sjetili ali nace se rjesenje sig

13. Pa naci ce se kad tad al ne smeta nista da stoji kad ga prespojis. Ionako ako ga seces mora da ga prespojis elekronski da ne jebava kompjuter

14. Imate li kakvo mišljenje o fiatu grande puntu?
    Nemam pojma ni koliko je para (kapiram da bi mogao biti tu oko 3k ali lupam sad) ni kakav je auto, vozio sam jednom pre par godina i delovao mi je korektan tad, ali baš ne znam ništa konkretnije o njemu.

15. Ne bih mogao da se nosim sa tim da sam imao pare za e46, A4 itd. a da sam uzeo grande punta xd. Šalim se, ma korektno ti je to, isto kao i stilo i kroma, ali ništa više od toga. Najiritantnija stvar kod svih njih, meni lično je ta neka plastika sirotinjska u enterijeru koja posle par godina krene da škripi i kontam da i oni imaju frku sa elektrikom i elektronikom kao i ostali fijati.

16. Ako me i malo cenis kao coveka i personu neces nikad kupiti bilo koji fiatov automobil a punta ces pljuvati na ulici gde ga vidis

17. Ako me i malo cenis kao coveka i personu neces nikad kupiti bilo koji fiatov automobil a punta ces pljuvati na ulici gde ga vidis

Z'inat sad.

https://i.imgur.com/Znb0rSN.jpg

18. Nacrtaj mu tasta kako ga stopira

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.