Prijava

Бохор

Policija će od 1. do 7. aprila pojačano kontrolisati brzinu kretanja vozila, najavilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.Koristiće sve raspoložive uređaje za merenje brzine kretanja poput ručnih radara, rаdаra u sistemimа video nаdzorа i uređаja zа merenje brzine u tаkozvаnim "presretаčimа", dok će nа аutoputevimа biti merenа i prosečnа brzinа kretаnjа vozilа.
Najavljeno je da će policajci kod svakoga ko prekorači dozvoljenu brzinu kretanja kontrolisati korišćenje sigurnosnih pojaseva i testirati vozače alkotestom.
Za sredu, 3. april najavljena je akcija "Spid Maraton" (Speed Marathon) u okviru koje će na najvažnijim putnim pravcima biti neprekidno merena brzina 24 sata.
Dodaje se da će tа аkcijа će početi sutrа nа svim vаžnim putnim prаvcimа u 29 držаvа koje su člаnice orgаnizаcije TISPOL (Mrežа sаobrаćаjnih policijа Evrope).

Бохор

Ušlo u krv i gotovo.

GTD

Boh, vozio sam ovaj sad novi 320d. Mislim da sam se zaljubio

Inace stize mi jos jedan a6 dioda, koza, kvatro itd. Vjrv cu ga zadrzat ali opet 2.7 jbg

Vo iz kupusa

Ljudi. Cao svima, shto bi rekla Zorannah. Shta da radim sa amortizerima chetvorotochkasha kad krenu da shkripe, i to opasno. Nema nikakve nekakve promene, normalno oni rade, bar ja imam utisak. Ali shkripe.

atomski mis

GTD bas mene zabole kurac sta si ti vozio, nego me interesuje sto si ti tolika pickica od coveka koji bezi od problema i nezelis da razgovaras o tome sto ti sestra nije htela doci na slavu i bezis od problema kroz razgovor o automobilima, al takvog te niko nece voleti, svi ima mrze onog ko na taj nacin bezi od problema

Thilmo

Uuu gtd al te usro atomski..

Vo iz kupusa

Oce neko da mi odgoVOri na pitanje?

Бохор

Gtd, lep je baš
Došao čovek sa duplog da troluje i vređa čoveka koji je za 10 godina učestvovao na 3 teme haha smešno jebem vam mater u pičku i vama i debilku atomskom mišu

Бохор

Izvinite ako sam preterao

atomski mis

Nemam ja dupli, i sto trolujem sto kazem coveku da treba se uvati u kostac sa pravim problemima

GTD

Ovo pominjanje sestre mislim da je 3 dana

GTD

+2 za spem operativne teme

GTD

Mnogo ste pustili muda

Galantni kosovac

Svi smo prijatelji ovde, diskutujemo itd, pozdrav za sve ljude dobre volje

Dođoš

Gtd, ti si beše imao W210 E240? Da li si bio zadovoljan generalno autom (ok sem limarije koja je svima očaj)? Koji si menjač imao? Potrošnja kontam da nije ispod 15l u gradu, mada ovaj ima plin.