Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
govno su ti mali auti svi bukv nema tu srece, al real kade guzva ispred svecofora radije biram taj mali nego da se zajebavam na parkingu
Manijace, skupis malo kinte i uzmes zeni Alfu Mito 1.4 benzin 155 konja i onda ga ti vozas, auto pravo bombonce
el ima mito onaj cuveni svicer tromi dizelas golf kec, normala auto i ferari mod
to sam video na astri cosmo (kosmo), ne znam el ima standard astra. Fazon sport dugme i onda kad kliknes upali turbinu bukv i kao imas brzo auto. Najveca debilana ovo na astri je da po difoltu moras svaki put stisnes kad sednes u auto da bi dobio snagu. Nije predefinisano
Punto multidzet 1.3 > Alfa Mito
punto multidzet > punto mito
Zasto nemam avatara Caro
samo lojalisti na saitu i dalje imaju avatare ruke su im krvave
*gayda ne sme uvede postere ceka studente da rese situaciju pa da preuzmemo primat nad internet nebom srbie pacifisticki ko picke
Jeste 1.2.
Trošila oko 7, 7,5l reko bih, možda malo manje ne znam nikad nisam sipao za više od 2 crvene lolo, ko bi reko za tako malo sranjce da toliko troši. Sreća pa ulje nije ni mrdnulo što je do jaja a lepo i palio. Mislim, vozili smo ga penzionerski lagano, a i nisam bio na autoputu pa da nabijem do bar 4,5k obrtaja lol.
Generalno završavao posao za A-B do recimo nekih 50km daljine, lagano se vozi i ok je za to, ali jbg ne sviđa nam se i zato kaput.
lol, secam se davni dana kumella uzeo neku novu korsu 3-4 dine fazon uzecu malo auto malo trosi mala reg lako parkirati ne kvari se
prodo nakon 5-6 nedelja sa spikom de bre cim stisnem gas trosi cca 12l idem 80. Ko jugo fazon trese se kad predje 90
mada sustinski takva auta i treba uzimati za lokal, al to je distanca 20-30km u jednom smeru regularno sa sjebanim parking prostorom.
https://vukajlija.com/forum/teme/17935-automobilizam?strana=2230#post_4221938
Neam pare za takve egzibicije
za alfe moras biti malo retos posebno sto se to kod nas uzima u ranku sirotiljske spike
fazon uzecu sporcko auto za par sto jura jace nego da uzmem nekog megana fazon, ako vec uzimam kantu daj da bude sporcko
retki su oni koji uzmu djuliju ili stelvia pa da kazes da je neko mudo od auta
*i ovaj 159 sto sam prodo i dalje vazi za neko mudo od alfe al i dalje nije doclo u rank klasu sirotilje jer jbg treba odrzavati
e da juce naleteo na udarnu rupu, iskrivio felnu eksplodirala guma.
Kreno menjam rezervu jedan sraf nema sanse da odvrnem, original kljuc se iskrivio. Aj reko izdrazcu dokuce 4-5 km ko ga jebe mrzi me da se smaram sad. Pocela bas jako da se cuje felna jbg. Zvao kumelu doco kumela ocli do mene po drugi kljuc isti takav i jos neke gedore sto sam imo, gedora drzac puko i ovaj drugi kljuc se iskrivio koko bilo zapeklo. Posle oco da uzmem krstak jebeni i uzeo onu let lapmu da zagrejem sraf tek tad odvrno normalno i zamenio tocak.
Danas bio kod nekog mejmuna da ispravi felnu i stavi rezervne zimske gume na osovinu. I sad uveče doco do auta nesto krci cuje sa da pusta vazduh na sitno. Znaci moram opet kod debila
Neko ti definitivno
V R A Č A
R
A
Č
A
bukv