Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ma zaliven je on, ne prolazi ni kap :D
Jbt, kako ja nisam vidio da me neko prestigao?
Stigao bih te i nalupao, nemeš ti u mom kvartu mene prestizati! :D
Aha, kanali se prodavaju kompresorom, al' baš teško. Nema ih ako šiber nije orđinale. Nijesam pristalica šibera, tj. ne smeta mi al ga ne otvaram.
Ma zaliven je on, ne prolazi ni kap :D
Onda ne diraj :)
Ljudi ako se neko seti za taj lepak u spreju nek javi.
Mislim da su generalno u spreju govna, sad ne znam ima li koji da valja. Šta voziš?
Pa golfa, šta drugo. Pitaću burazera, on je lepio sa tim, kaže da još nije otpalo.
Ja sam mislio da presvučem nebo u crnu kožu (neću eko kožu da dobije balon), ovako odudara od ostatka enterijera.
Meni je nešto drugo palo na pamet. Ovo postojeće nebo skineš i oguliš tapacirung. Kupiš poliester i oblepiš ga ili napraviš novo od poliestera. Ofarbaš u boju koja ti se sviđa i miran si sto godina. Za kožu baš ne znam kako bi izgledalo, ali ako voliš...
Čitav enterijer je crn, kožna sjedišta i tabla (takav je stiga' iz švabije). Nekako mi odudara bež nebo. Nego, viđeću, možda kupim i malo mlađa i veća kola, pa to kad ufatim vremena.
Imaćeš pravi S&M auto, još samo da staviš lance unutra lolo
Ne znam. Sjedišta su fabrička od dvojke, presvučena, a tabla od GL-a.
http://img6.imageshack.us/img6/6595/golf5i.jpg
Moje nebo je stvarno u odličnom stanju, ali je bijelo-krem boje. Ima li Joško kakvih predloga?
Mislim da je ovo najbolje rešenje za moj problem
http://www.njuskalo.hr/image-bigger/karoserija-limarija/golf-2-5-vrata-krov-siberom-slika-23122230.jpg
Trebalo bi da je lako naći keder za dovjku. Samo produvaj odvode.
EIDT:
Imaš ođe sve u globalu.
A skini i presvuci sam sebi, nije to nauka k'o sjedišta.
Mojne sam ako nisi siguran otpustiće se ko babine sise pa će da te timari po glavi posle.
Pa to sam i mislio, da lično presvlačim.
@Boxer
Samo se eko-koža otpušta, jer nije rastegljiva. Prava će da traje.
Ako je lepo ne zategneš otpusiće se šta god da je. Srećno svakako :)
Radio sam nekolike daske za gepek (doduše ne na mom autu) i još traju. Nije neka filozofija. Radiću to na proljeće. Imam još neki kredit, ubrzo ga isplaćujem, pa ću viđeti 'oću li kupovati malo veće auto.
Pa fino uzmeš valjak, umačeš u lijepak i prekriješ sve i jednu tačkicu, zalijepiš to, zaheftaš i nema da se opusti ni eko koža a kamo prava.