Нема то, кад рђа кикс ин онда нек ти је бог у помоћи. Лакше купити млађи ауто него сваке године радити лимарију, јер у србији фазон немаш квалитетног лимара.
Е овако: нараним говњавим масним курцем форум сајта ''Opel team Serbia'', јер већ 2 јебена сата чекам да ми стигне мејл за верификцију налога, а док ми то не стигне, не могу тамо да се пријавим, а видим да тамо има оно што мене подробније занима.
EDIT: већ трећи сат пролази, а мејла нема, а проверавао сам СВЕ- од тога да ли је форум активан, односно, да ли има постова од данас или недавно (има), па онда да ли сам дао добар мејл (јесам), до тога да ли ми је можда стигло у спем поруке (није). За 40 дана очекујем чинчилу с писмом на леђима у којем пише ''кликните овде да потврдите чланство''
Mijenjaš li mu boju ili ostaje ista? Ako ima đe rđe, možeš brzo to srediti, prije generalnog sređivanja (da se ne širi). Prvo mehanički onda hemijski. Preporučio bih ti da ga farbaš u komoru.
Black Stig
Sve autolimari i svima trule mašine lolo
Kao diplomirani mehaničar, limar i bravar, odgovorno tvrdim da mi kola nemaju falinke! Osim rupe u krovu x)
Imam i ja problem sa šiberom, pukao keder i jedan kraj upao unutra. Sad kroz tu rupu ulazi voda i ako je put nagnut na neku stranu obavezno curi voda, napravi bare na sedištu.Jel može da se zameni il da zavarim govno?
I ima li neki dobar lepak u spreju, planiram da lepim nebo pošto se pozadi tapacirung odlepio i sad imam spušteni plafon u autu?
Obično se radi Neostikom, a ako ga ne nađeš uzmi Sintelan. Ne znam za sprejeve.
Što se tiče šibera, samo živu gumu (možda i silikon). Teško je keder srediti.
Ako ne nađeš novi keder, zavari ga i do kurca. Inače desi se nekad da se zapuše oni kanali za odvod, onda valjda moraš da skidaš nebo i čistiš to. Sve u svemu jebena rabota.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Azmafon je 3-4 € kvadrat.
Jankoviću
Imaš hemijska sredstvakoja zaustavljaju rđanje.
Tipa http://www.por15.com/
Jer rđa je jebena rabota, iako je mehanički ukloniš ona i dalje radi, ova čuda je hemijski zaustavljaju.
A to što oni mažu je obični prajmer (primer) prije farbanja.
Svi autolimari sunce te jebalo.
Entuzijasti, bohere, entuzijasti...
Moj truo nije, to ti u svoje ime :D
Наш се још држи, али, кад узмем да га средим, хоћу да га средим поштено
А прозоре ћу морати да скинем, јер сам приметио да се задиже фарба на пар места, а на једном чак има и рђа, па зато
http://zafc.bigforumpro.com/t2800-kvalitetna-zastita-poda-i-karoserije-od-vlage-i-soli
Нема то, кад рђа кикс ин онда нек ти је бог у помоћи. Лакше купити млађи ауто него сваке године радити лимарију, јер у србији фазон немаш квалитетног лимара.
Е овако: нараним говњавим масним курцем форум сајта ''Opel team Serbia'', јер већ 2 јебена сата чекам да ми стигне мејл за верификцију налога, а док ми то не стигне, не могу тамо да се пријавим, а видим да тамо има оно што мене подробније занима.
EDIT: већ трећи сат пролази, а мејла нема, а проверавао сам СВЕ- од тога да ли је форум активан, односно, да ли има постова од данас или недавно (има), па онда да ли сам дао добар мејл (јесам), до тога да ли ми је можда стигло у спем поруке (није). За 40 дана очекујем чинчилу с писмом на леђима у којем пише ''кликните овде да потврдите чланство''
Mijenjaš li mu boju ili ostaje ista? Ako ima đe rđe, možeš brzo to srediti, prije generalnog sređivanja (da se ne širi). Prvo mehanički onda hemijski. Preporučio bih ti da ga farbaš u komoru.
Kao diplomirani mehaničar, limar i bravar, odgovorno tvrdim da mi kola nemaju falinke! Osim rupe u krovu x)
Nego momci, isplati li se popravljat' šiber?
Šta mu je? Neće da se otvori, prokišnjava ili?
Imam i ja problem sa šiberom, pukao keder i jedan kraj upao unutra. Sad kroz tu rupu ulazi voda i ako je put nagnut na neku stranu obavezno curi voda, napravi bare na sedištu.Jel može da se zameni il da zavarim govno?
I ima li neki dobar lepak u spreju, planiram da lepim nebo pošto se pozadi tapacirung odlepio i sad imam spušteni plafon u autu?
Samo nov keder. Šiber se teško leči ako me razumeš.
Obično se radi Neostikom, a ako ga ne nađeš uzmi Sintelan. Ne znam za sprejeve.
Što se tiče šibera, samo živu gumu (možda i silikon). Teško je keder srediti.
Skočko zavari najbolje.
Inače danas sam te prestigao sa kolima. Ti danas kod DIV-a izašao sa Suzukijem. lolol
Pratim te u stopu. llololol
Crko mu je motor pa sam ga zalio silikonom i za sada je samo ostakljena rupa u krovu.
No međutim kontam da ga dogodine pravim.
I što više razmišljam sve više sam sumnjičav po tom pitanju...
Ako ne nađeš novi keder, zavari ga i do kurca. Inače desi se nekad da se zapuše oni kanali za odvod, onda valjda moraš da skidaš nebo i čistiš to. Sve u svemu jebena rabota.