Prijava

Брате под 2. :)

Obrazloženje x)
Viđeću kad budem imao slobodnog vremena kakav je i isplati li mi se popravljat'.

А не зезај, дал ћеш толико да улажеш у њега?
Мислим нисам видео ауто па да причам али ми из твојих постова делује као да је изакан ко магарац и да се не исплати бацати паре у њега. Голфић већ делује исплативије..

Ne znam, motor je solidan, a za limariju ćemo lako. Dobra opcija bi bila da nađem slupanog, a ipak registrovanog iste boje, prebačim mjenjač, prekucam broj šasije i motora, vlasnik mi ga "proda" i za neko vrijeme ide ponovo na doboš. Samo da se uvjerim u stanje njegovo. Kad je stiga' iz Švabije, ovaj vozač je nazvao čovjeka (naš) od koga je kupio, on prijavio krađu, skinut sa osiguranja i čovjek dobio kasko u vrijednosti samog auta.
A to za Golfa, dizel bez turbine - nema teorije. Petrolhed sam u srcu, dizelaš u džepu, a turbo dizel je neki kompromis. (ne važi za terenska i teretna vozila)

Добро размисли шта ћеш чињет, надам се да тај ауди није рупа без дна што се тиче улагања контам да немаш пара на бацање ко Мило :)

Ma ide na doboš čim ga registrujem, ako nemadnem đe da ga skladištim (planiram možda mjesec, dva poslije registracije). Koji će mi kurac kola koja sa 193KS i 2800 kubika?
Jedino što je motor dobar i što mislim da će proces prodaje kraće trajati ako mu nađem mjenjač, blizanca i odradim limariju (to zadnje će džabe). Viđeću tu elektroniku šta radi, a motor se čini da je Švaba dobro održavao, čim je prelazio tehnički tamo.
Fala bogu (po mene) pa imućniji roditelji ođe kupuju đeci kola od 200KS i 3-5 hiljada, pa kad nauče sa svojih 12 godina da voze idu u presu ili kanal.

Koji će mi kurac kola koja sa 193KS i 2800 kubika?

Између осталог сам и то хтео да ти напишем, кад сам видео кубикажу сморио сам се. Среди га, нашминкај и продај напаљеним клинцима, узми лову и купи 4 голфа и Бог да те види :)

Dal' bi taj 2.8 motor mogao da se ubaci u A4 1998 godište koja je imala 2.0 motor?

Mislim da se i u njega ugrađivao taj motor. Inače, dobar je, baš dobro održavan iako je održavanje za njega skupo. Na farbanje mora hauba (komplet), zadnja desna vrata i njihov rub (flekovanje) i viđeću malo pod da mu uradim. Od stvari koje ne valjaju su to što je šofer-šajbna naprsla (nema linije, može se popraviti), ne rade komande na volanu i samo vozač može spuštati ostale prozore, pošto samo njegovi podizači rade. Moram mu prefarbati felne i nabaviti rotkapne. Ima dobre Dunlop zimske gume.
Golfu ću zamijeniti karike i gume na ventilima, pa ako ne uspije ide u djelove. Piše da je 780 hiljada preša'. I moram mu ofarbati zadnji branik, boja se ljušti.

Baj d vej, jutros idem za nekim pasatom, 110km/h, a iza njega na metar punto. Ja reko ovaj iz punta lud, samo što ga ne poljubi. Kad stade čovjek na semafor vidim da ga šlepa. I čudio sam se da punto može ići toliko x)

Prodaje se ovamo jedan ovakav:
http://new.citroen.c3.free.fr/XTR/XTR%20006.jpg
Mnogo je ružan.

Jel taj A8 sa manuelnim menjačem bio?

Jel je imao neko iskustva sa prebacivanjem sa automatika na manuelni?

Kum slupao prijateljevu lagunu, danas dovezli istu takvu iz Slovenije za 450€.
Ma i bolja je, sasvim ispravna, ide kao metak, 1.8 16v meščini da je motor.

Haos jebeni, da ne vjeruješ.

Jeftino je i kod Janezova.
Što se tiče Audija, manuelac 5 brzina je bio.
Bolje je popravljati automatik, nego stavljati manuelni, jer može prolupati, jer se zamajac na njemu razlikuje od onoga na manuelnom, a i radilica može praviti probleme. Ono može, ali je neisplativo i nimalo jeftino.

Laguna 1 ili 2? Dosta je jeftina, msm ovde možeš Juga da uzmeš za 450 eura.

Golfu je ovome odlična limarija, povešću ga još malo na farbanje branika i poliranje. Biće drugo auto.

Izgleda ovako (osim felni, ima čelične sa original ratkapnama):
http://img328.imageshack.us/img328/6905/12nf1.jpg

GTD, ako nije tajna, gde si kupio tako povoljno te automobile?

U Njemačku. Golf na licitaciju neku, a Audi skinut sa osiguranja i ovaj ih ubačio u kamiJon.

Oćerao sam Golfa. Do tada ću se baktat audijem i pokušat' da prodam dvoje vrata, branik, svjetla i eventualno zadnji dio krova od punta. Možda napravim neku malu prikolicu od ostatka.

Ne možeš Golfa za te pare uzet, čudo su Janezi lolo