Automobilizam

1. Имао сам ону класичну 323 седан, та нека генерација. Иде, не стаје. Удобна, поуздана, јефтино одржавање јер је матор ауто. Има делова у Бг-у има и отпада колико оћеш. Никад ми неће бити јасно зашто би ико нпр купио 5-6 година старог југа, кад може за те паре две 20 година старе мазде.

2. Zato što je patriJota! Slabo Mazdi u oglase ima kod nas u Crnoj Gori.

3. Pa znaš onau staru srpsku: "IMAŠ ZA JUGA/GOLFA/PUNTA DIJELOVA I NA TRAFICI DA KUPIŠ, A I TO JE ZA NAŠIH PUTEVA!"

Ko da vozimo po Dinari i to onoj strmijoj strani, kamenjarskoj.

4. Pa kao amerčko tržište ne traži hečbekove pa ga neće tamo ni lansirati, reče onaj Japanac skoro...

5. Ne znam, bilo bi dobro da su ga lansirali i tamo. Ima ih već dosta: Golf, Honda Fit, Fiesta, Mazda 3, Kije. Dok sam bio na test vožnju prije godinu-dvije, osjetio sam bukvalno svaku rupu, ali fino vuče.

Tojota Korola hečbek, moguće da je to Auris za Amere:
    http://www.themotorreport.com.au/content/image/2/0/2010_toyota_corolla_conquest_hatch_exterior_rearprofile029-4b9b69633f005.jpg

6. Nikad ne bih uzo pežo i sitroen da se zna!!!!!111111

7. Zaboravio si Reno!!!!!!!11211

8. Nije, korola hečbek je za sve ostale, jedino je u Evropi Auris.

9. Reno da, gotiva auto lolo
    Kompaktni, mali, slatki, + sve ih cure vole kekeeke

10. I imaju oni Toyotu Matrix, u S. Americi je zastupljena, valjda nisu htjeli da pretrpaju još jednim hečbekom.

11. Jebem mu majku, koja je fora u mijenjanju imena.

Kompaktni, mali, slatki, + sve ih cure vole kekeeke

Jedine male stvari koje vole

EDIT:
    Mislim da je Matrix presta' sa proizvodnjom. Meni je djelova' više ka' MPV.

12. A hoće Japanci tako da mijenjaju imena :)

Micubiši Pajero je Montero u Španiji, Indiji i J. Americi a Šogun u na Ostrvu.

Suzuki Vitara je originalno Suzuki Eskudo, Vitara je u Z. Evropi, Boliviji, Ekvadoru i tako tim kurcima, Sajdkik je u S. Americi, u španiji ima i kao Santana 300 i 350, u Americi je ima i kao Geo Tracker, Chevrolet Tracker, GMC Tracker, u Kanadi je ima i kao Pontiac Sunrunner a sve jedno te isto auto.
    Mislim da su se u Japanu jedno vrijeme prodavali pod Mazdom xD

13. Omiljeno superauto da se tako izrazim ?

EDIT: Eo da počnem lolo
    Aston Martin DBS
    Ferari 458 Italia

14. Lamborđini Vaneno, al red je da ti prvi počneš xD

15. Šta najčešće slušate dok vozite? Da prvi počnem: Baju Malog Knindžu (kad sam pijan ili mi se pije) i Riblju čorbu (kad sam trijezan).

16. Omiljeno superauto da se tako izrazim ?

Ferrari Enzo, DB9, F12 Berlineta, i Aventador.

EDIT: Ne tim redom, u stvari, ni jedan ne bi mogao da bude baš prvi, ali F 12 ako mora, ne bunim se. ;)

Lamborđini Vaneno

Kacam ga vido, na trenutak sam prestao da želim super auto. :)

Šta najčešće slušate dok vozite?

Lake note, Peperse, tako neka fanki sranja, elektroniku, Hendriksa, i naravno nezaobliazni radio Antena kad god izlazim sa društvom jer niko ne voli ova čudesa da sluša, svi su anti grandovski pro izvorno narocki orijentisani.

17. Motorhed!!!!!!!!!!!!
    Uz to neka gej sranja kao ono Wake me up itd.. to bar ljeti.
    A zimi što god je na radiju.

Lamborđini Vaneno

Kacam ga vido, na trenutak sam prestao da želim super auto. :)

+121312314

Treba da ima malo elegancije realno, zato su moja dva perfektna lolo

18. Omiljeni superauto mi je Gallardo definitivno. Kontam da imam neki od "superauta" davno bih bio 2 metra ispod zemlje. Isto i za motore, da imam nešto što ide dobro ne verujem da bih odoleo, a da ne odvrnem gas do daske.
    http://hdwallpaper.ws/images/2012/09/-Cars-Convertible-Cabrio-Lamborghini-Gallardo-Lp570-4-Performante-Fresh-New-Hd-Wallpaper--.jpg
    Sastavio cd sa kafanskom muzikom. Kada već ne pijem dosta dugo bar ću slušati valjanu muziku.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.