Automobilizam

1. Mercedes-Benz 300 SL Coupe Gullwing

Lamborghini Miura

2. Sto se muz'ke tice,zavisi od raspolozenja.U poslednje vreme motorhead i taj oldskul rok/metal.Kad vec pricamo o superautomobilima,manite ove nove hiperaute.Lambordzini Kuntas,Diablo;Lotus Elis;Meklaren F1;Ferari Testarosa,355;Porse 911 Targa S i mnogi drugi.To su automobili koji su definisali rec ,,superauto"...Skocimise,dobar ukus imas.Galeb je jedan od najlepsih automobila ikad napravljenih.

EDIT: Ko voli aute malo radikalnijeg izgleda,neka pogleda kako izgleda Dzensen Interseptor.

3. Ovo je već bolest...

Na šta konkretno misliš?

4. One tvoje, laferarie itd.

5. GTD ti ko da voziš auto u GTA pa svaki dan neke probleme na putu imaš.

6. Makaronac
    GTD ti ko da voziš auto u GTA pa svaki dan neke probleme na putu imaš.

Eh, kamo sreće da je u GTA, nego u Crnoj Gori. Podgoričani su zlato kako Nikšićani i Cetinjani voze x)

7. E kako su Podgoričani nervozni na semaforu pa to nema nigdje. Sviraju na žutom svjetlu. Kao žure negdje.

8. Heheheh, sviram i ja x)

@Šeka
    Baš prelijepi su. Moje omiljena superauta sam već rekao, ali najljepše je jedno:
    http://www.autowp.ru/pictures/alfa_romeo/33/autowp.ru_alfa_romeo_33_stradale_prototipo_1.jpg

9. E kako su Podgoričani nervozni na semaforu pa to nema nigdje. Sviraju na žutom svjetlu. Kao žure negdje.

Мени риба једном свирала што нисам пројурио кроз крваво жуто, да би она могла да прође кроз црвено, био сам у фазону втф?

10. Mora da je bila siromašna, pa nije imala ona auta što preskaču one ispred sebe lolo

11. U Zetu su najbolji semafori HE HE

12. Mora da je bila siromašna, pa nije imala ona auta što preskaču one ispred sebe lolo

Фино ми личила у ретровизору, чак ми се и осмехнула, и ја сам њој. И јес возила бољи ауто од мене, ал љубав не зна за класне разлике (она би била као принцеза, а ја као секси коњушар, наша љубав би инспирисала романе), и дан данас ми жао што нисам изашао да се гистро расправим са њом.

13. Шека
    U Zetu su najbolji semafori HE HE

Čuo sam da oni semafori na stari aerodrom, što ideš od Rokšpeda prema Maslinama kasni, pa je svima zeleno xD

и дан данас ми жао што нисам изашао да се гистро расправим са њом.

Meni nekad bude žao što ne bijem žene, hehehe.

14. Шека
    Opa, sa srećom!

Meni je Brera cilj, za godinu dvije biće moja!

Imali su u Kramaru Breru, al' mislim da ćeš je zaboraviti:
    http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/117207

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.