Automobilizam

1. Ne jedi govna, sinak. Ona samo izgleda kao terenac, dok su njene sposonosti jednake nuli.

2. Bilo bi dobro, ali su jebeno skupi.

3. Kod nas uopšte nisu skupi delovi za Mareu, ima ih jako puno po otpadima. Čak, mislim da je kod nas jedan od jeftijih auta te klase što se tiče održavanja.
    GTD, koliko je ova tvoja prešla? Jel' JTD ili TD?
    Kod nas u firmi je bila jedna kad sam počeo da radim, 2.4 td i sahranismo je sa 650 000 km. Dosta su je vozili oni koji su tek došli u firmu, pa ju je većina ljudi cepala i vadila joj dušu. Mislim da će da uzmu opet 2 Maree Van, pošto se proširuju. Ima da odmah zauzmem jednu, pun mi je ku**c Ullysea. Strašno je nezgodan za parkiranje, a i malo je 109 ks na tu tonažu auta i još ga natrpaju sa 3 kopir aparata, cca. 450 kg.

4. TD. Jes da je JTD bolji, ali i ovaj je dobar. Dobra kompresija, sve odlično na njemu. Piše da je preša' 120 hiljada, što je nemoguće. Ipak, ne vjerujem da je preko 600 hiljada, prvenstveno po limariji. Kod nas je Marea jeftino auto čiji su djelovi skupi. Uglavnom, ne mogu biti u minusu, pa ni da je zapalim lolo

5. Šta ćeš za registraciju?

6. Ma neću je voziti po asfaltu x)
    Možda 2 km asfalta plafon na ove pogone, a put ne rade do proljeća. Kontam da će me do tada poslužiti i kinesko auto.

7. Može ona još dosta da pređe samo vodi računa o ulju, tj. karter od ulja kad ga voziš van asfalta. Ona Marea u firmi je riknula kad je lik pocepao karter (koji je strašno mekan) i ostao je auto bez ulja, mada je majstor rekao da može da se popravi.

8. Znam, ali se motor greje više kad ima šuspleh. Bio je kraj juna juna, msm napolje je 40 stepeni i majstor uzme i skine šuspleh zato što je motor dostizao i 110 stepeni.
    Doduše ova Marea je imala limeni šuspleh (bar su tako rekli).

9. Da, da, limeni je problem. Grije i kad rupe napraviš u njemu. Plastični je fabrički, ne grije se motor, ali je krt.

10. Видим да је неко спомињао ДС Цитроенове моделе, па реко да вам окачим ово. Нови ДС3 рејсинг, има га клинац из земуна - његови изгледа држе сервис цитроенов
    http://www.bud3.net/2013/03/urbana-citroenova-renesansa-cin-prvi-ds3-racing/

11. Al' klincima daju para u p.m. jedna moja durgarica je još za 18 rođendan dobila Citroen C5 3.0 automatik Exclusive, mada mislim da su joj roditelji ludi, pošto baš i nije normalno dati ekstremno neiskusnom vozaču automatik od 250 ks.

12. Pravi momački.

13. Ili kad im daju mečke, pa vire iza volana.

14. Meni je bilo smešno kad su mi dali da vozim matori Audi A8, auto kao da je pravljen za nekoga 190+ visine. Morao sam da dosta približim i podignem sedište.

15. код мене је нормално у крају да се клинци возају са таквим машинама, возе се аудији с3 а8 и бмњ м3 и м5 - а под клинци мислим имају 17 18 година

16. U jbt, a meni ćale kenja za Lančiju Kappu 2.0 155 ks koja ima 17 godina, i sam sam je zaradio. Da je po ćaletu, vozio bih mrtvog eskorta od 60 ks.

17. Mene je jedan preticao u GL-u, a imao maksimum 17 godina. Stigla ga je ruka pravde i zaustavio saobraćajac x)

pravljen za nekoga 190+ visine

Zbog toga ga volim xD

18. Mada stvarno sedište može lepo da se podesi. Vozi ga i šef bez problema, a lik je 165 cm visok.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.