Automobilizam

1. ти још добро пролазиш, ја са 18 ђирам Пола са целих 85 коња

мада фин је он, небуним се.

2. Ma taj je ok. Ja sam sa 18 đirao Opel Vektru A 1.7D od 60 ks. Mrcina.

3. Ja samaru 55kw.

4. Ја сам највише поносан на Корсу Д 110 коњића, украо је једном мојима и запарао је док сам се испаркиравао из гараже ололололо после сам само маркером мало прешкрабао и нису ни провалили хехе
    Једино шта је било сјебано за њу, пливајући замајац и остала говна што коштају сома и кусур евра па је морала да се продаје

ову сам слику на оглас турио ололо
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/998182_10201493035194835_51130245_n.jpg

5. Moraću i ja kera nekog nabaviti, posebno sad što ne mogu sva kola stati u garažu.

6. и добра ствар је био мењач са шес брзина, то ми је било баш одлично што за курчење што за вожњу олололо

7. E, ne mogu da shvatim što su pravili parkinge širine 175 cm, Lančija mi je 184 cm široka + retrovizori.
    Gledam je sa prozora i viri mi na sve strane.

8. Obilježavanje parkinga je kod nas počelo neđe 1980-tih, a tada nijesi imao šta osim fiće i stojadina. Muka je kad ti nekoliko centi fali da se upasuješ.

9. Pita me šef šta mislim o ovome kao službenom/dostavnom autu

http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1411960_Lancia_Lybra_2002_god

Šta vi mislite?

Haha, Golf 2 sa 6 brzina....

Inače imamo fenomenalan vozni park u firmi: 2 Fiat Dobla, 3 Ullysea, 1 Opel Kombo, 1 Mercedes Sprinter, 1 Audi A8 (za upravu) i sad uzimaju 2-3 karavana.

10. Elektronika joj pravi probleme, a i trap za naše puteve. Inače, sjediš u njoj ka' u fotelji, samo što je ružan onaj displej.

11. Ma, to mi je u prinicipu jako važno (da je auto udoban). Jednom sam 3 dana za redom vozio Komba i još me bole leđa lolo. Mada je njemu crkao displej bord kompa. Letos je bio ljubičast, a sad je načisto otišao u kur*c.

12. Za te pare može i fina vektra da se uzme. Ja dok sam taksirao šnjom sam znao po 3 dana kući da ne dolazim, a i da spavam u kolima (mada bih mogao i na kamenu spavat).

13. Vektra B karavan i Omega karavan, kakva im je limarija? Preko 2000. godišta.
    Ima i to da im predložim.

14. Vektri B zadnji rubovi. Ljudi su se žalili i na pumpu, ali ja nijesam imao problema. Omega fejslift je pocinkovana, pa ne bi trebalo da bude problema. U nju je išao 2.5 dizel iz BMW-a, pa je prednji trap bio problem zbog same težine motora.

15. Jel' zajebana/skupa ta limarija da se sredi?

16. Nije zajebano. Zavisi cijena od majstora do majstora. Od 40 do 70 eura otprilike po rubu.

17. Sajtnu može da ti uradi svaki bolji majstor koja radi sa limovima, u prodavnici naplate skupo, a dobiješ tanji lim. Jedino su zadnji rubovi malo teži za izradu. Farba je tu najskuplja, mada nakupi se potrošnog materijala.

18. Dobro to je znači oko 200 eura, ali valjda može posle da izdrži 4-5 godina.

19. Zadnji su problem, 150 eura plafon.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.