Automobilizam

1. Dizel ne troši malo koliko i TDI. Oba motora su dobra, nećeš pogriješiti. Benzinac bolje ide. Opelovi benzinci su većinom odlični.

2. Meni je malo krivo za Lančiju da je prodam, ali nema delova za nju nigde.
    A, za Opela ima kol'ko hoćeš. Masovno od ovih što rasturaju Voksale i druge strance.

3. Odlične su. Novijima su malo tvrđa sjedišta, ali su insigniji odlična.

4. kako bre 200e? Pa to je oldtajmer 65 godiste.

5. Star, jebote. 300 eura maksimum.

6. Jel' ima neko ideju šta bi bio dobar auto za nekoga ko je tek položio, da može da se uzme za do 500 eura, a da nije Zastava?

7. Trabanta karavana nađeš za trista evra, ima ih sa malom kilometražom, i ostane ti dvesta evra za gorivo kad ideš na splav.

8. Ova Vektra je dobra, šteta što je automatik. Kadet je isto ok, može za male pare da se sredi da bude ekstra.

9. Pogledaj i askonu.

10. Gledam sve i svašta, sad. Taj auto treba da bude za burazera. Skupio je za rođendan oko 500 eura pa se uspalio da kupi auto. Popizdeo je kad je video da ja kupujem i menjam kola, mada ni ja nisam imao svoj auto pre nego što sam se zaposlio.
    Moram malo da ga unormalim dok vozi, dao sam mu Alfu par puta i video da voli da luduje. Videću da mu dodam još koju stotku eura, možda nađemo nešto bolje.
    BTW zajebavao me je kad sam ja imao Vektru A....

11. Ako je krupniji bolje mu je askonu nego kadeta. Jebeš ga, prvo auto dok se malo ne ispraksira. Starijim opelima je lim loš. Ako kupi kadeta i ako bude kad vlažnost vazduha velika neka ne luduje odma' i nek stiska malo kočnicu, jer im zna vlaga ući u doboše, pa dok ne izađe. Inače je fino auto.

12. Doba ovaj Chevrolet gore. Jel ovo Cruze ili Malibu?

13. Kruz koliko mi se čini.

14. Kakve li su u ovoga specifikacije, mogu da zamislim.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.