Automobilizam

1. I da ne truli. I ne gubi snagu onako godinama. Fina kola, da jebe oca. I aerodinamična x)
    Veće doboše ni na jednom autu nijesam viđeo.

2. Ma kakva Lada Riva
    100 000 km i gotov motor
    pravo seljačko auto

3. Jes' ova novija. Ako imaš sudar sa rivom i ne ubije te sam sudar, onda će srce garant xD

4. Kako ide procedura za turanje drugog motora u bneki auto? Može li bilo koji motor da se turi u naprimer Ladu?

5. Ja mislim da možeš bilo koji da paše. Njoj je uzdužno postavljen, a npr. samari poprečno, pa ne bi pasovalo.
    Ideš na atest, pa nova saobraćajna.

6. Jedan ćaletov prijatelj je u mislim Nivu ugradio dizel :)

7. Kako ide procedura za turanje drugog motora u bneki auto? Može li bilo koji motor da se turi u naprimer Ladu?

- Уградиш мотор
    - Правиш се луд

То би било то...

8. Moguće iz W124 200D. Imala je i fabrička Niva dizel, nije ih mnogo prodato kod nas. Mislim da je i Floride dizel bilo.

9. Imalo je i Juga i Floride dizel, imali su pežoov dizel motor

10. Ili samo florida, nisam siguran.

11. Za Juga fabrički dizel prvi put čujem. Ljudi su znali da ubače dizel iz Una u njega i ojačaju šasiju.

12. Ipak je bilo samo Floride dizel, prebacio sam se ja nešto.

13. Зна ли ико колико треба новаца за припремање југића за трке националне класе? Или како то већ иде, на ком је нивоу аутомотоспорт у јадној Србији

http://mansory.rs/sr/o-kompaniji
    погледајте само ауте које праве, има их сигурно 20так у БГу

14. Treba dosta... Prvo rol bar (zaštitni kavez po specifikaciji), skraćen prenosni odnos, neko budženje motora, šper diferencijal, gume, felne, oslanjanje... Nije malo sigurno.

15. Ne bi trebalo da je teško, vjerovatno tu do hiljadu eura. Vidim vole da voze od ovih gradskoih Saxo i 306. Kad pomenuh 306 da kažem da ima istu tablu kao i novi Auris.
    Jedini problem kod tih manjih kola je što se lako deformišu u sudarima, pošto se tada nije mnogo obraćalo pažnje na to.

Ima jedna 2105 ovamo sa motorom iz Arđente i stim su planirali da se trkaju. Kad su viđeli da leže u krivinama kao jugo uslijeđela je restauracija.

16. Kavez možda 200-300, oko trapova jedno 300, felne 100, firmopisac će sigurno 100 uzet'... nakupi se dosta govana. Još kočnice, motor itd.
    Možda bi bilo pametno uvesti Una 1.4 turbo, uzeti motor i mjenjač i na kraju prodati ostatak. Po meni se trke i govna ne isplate, bar ne sa Jugom.

17. Нзм ја гледам јеботе само негде да утрошим новац, међутим за све што ја хоћу да одрадим треба озбиљан прилив кеша (плата) који ја немам јер сам прљави студенат и све што зарадим заварим и живим годину дана од кинте које покупим на бауштелу за мејсец дана у Белгији

18. Aj vodi i mene na bauštelu jbt

19. Ma znam sve to za Forda Ka, jebeš ga, jeste mladji, al mnogo je bre ružan i pederski. Nema klimu. Jeste da je eskort mator, al trenutno sad znam sta vozim majku mu, do proleca ionako ako ga ne prodam ide ćalu, a ne planiram baš da vozim Ka narednih nekoliko godina...
    Edit: Kakve sponzoruse crne, i moja devojka je tek skoro skupila hrabrosti da sedne sa mnom u kola, ko da to sto nemam papir znaci da ne znam da vozim.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.