Automobilizam

1. Ал знаш каква је унутра...да приведеш Адријану Лиму и да се не постидиш.

2. Prvo zimske gume zimi, onda tek teret. Nekoliko savjeta. Nikad nizbrdo nemoj da kočiš motorom, dok je uzbrdo poželjnije. Ne davaj naglo gas u krivini, ne mijenjaj brzine naniže u istoj i ne preporučujem kočenje kad se već uđe u nju.
    Ako ti zadnji kraj bude bježao dodaj gas i volan blago zaokreni i drži tako zaokrenutog u suprotnom smjeru od smjera krivine.

3. Ja sam se vozio u Vel Satisu, 2007 godište 2.0 dci sa ovakvom opremom
    http://img18.tablica.pl/images_tablicapl/100681091_3_644x461_renault-vel-satis-initiale-paris-vip-edition-renault.jpg
    msm da je initiale paris.
    Perverzija!!!

4. Воле Французи да све то буде лепо и ушушкано. Топло. Удобност се подразумева.

Ц5 бићеш мој макар морао да се помучим!

Ako ti zadnji kraj bude bježao

Писао сам овде, возио сам се са неким друштвом у идентичној мечки, и на кривини ортаку се занесе задњи део и пређе скроз у другу траку. Смрзли смо се. Срећом није нико ишао из супротног смера. 3000 кубика није мала ствар, а ортак мање искусан него ГТД са 14 година..

5. SREĆNA NOVA SVIMA KOJI SLAVE, PRE SVEGA

Scouser, kakav C5, pa jesmo se dogovorili C6 majkumu :)

6. Mislim da se više zanose automobili sa automatskim menjačem. Kod manuelnog ga držiš na niskom broju obrtaja i tako se trudiš da ne dođe do obrtnog momenta koji urokuje klizanje.

7. Sretna nova i tebi Prištevac i svima koji slave!

8. А брате фали ми 200е за Ц6 па сам сконтао да је боље да се протегнем колико сам дугачак. После кад развијем бизнис иде и Ц6 и наравно затим нека најнапуцанија Алфа које може да се нађе на тржишту - и крећу баханалије. Одо :(

9. Zdravo bili. Srećna i od mene nova onijema koji je slave, a opšte je poznato da ja slavim svaki praznik lolo

Nikad nijesam vozio automatik sa zadnjom vučom duže od pola sata. Uglavnom, pridržavaj se onoga gore i mislim da neće biti problema. Možda će ti malo teže biti rikvercom uzbrdo, dok ne navikneš.

10. најнапуцанија Алфа које може да се нађе на тржишту

Jesi razmišljao o 155 2.5TD? Jes' da je grđa od 156 i da su brave nekvalitetne, ali to nije veliki problem. Pogledaš turbinu i vidiš kakva je u trap (između ostalog najveći akcenat na to) i ćeraš.

11. Ma od Alfi ako ćeš noviju uzmeš Breru i bole te patka. Citroen da se voziš ko gospodin, a Brera uživanja radi :)

12. Meni je najnapucanija Alfa 166 3.2 nisu ni skupe nešto naročito, mada i 2.4 mjtd ide fenomenalno.

13. Alfa 166 3.2

Faliće mu 200 eura xD

14. Zeza se jedan moj drug, kaže hoće auto do 700 eura koji će da mu poboljša seksualni život.
    Predložio sam mu ovo:
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c8/Yugo_Sana_AKA_Florida.jpg
    Ima da ga jebe svaki dan.

15. Možemo se mi sprdati, ali Florida je (seksualni) ŽIVOT!
    http://www.youtube.com/watch?v=K-ZMNOYGRY0

16. Liči mi na Opel Insigniju mnogo.

17. Meni liči na ctrež tinejdžera.

18. Nije ni čudo što je propao Krajsler, nijedan auto im nema manje od 3000 kubika.
    Što kaže moj ćale ''zna se šta se uzima sa tom kubikažom''.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.