Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
http://www.youtube.com/watch?v=TNoJWW8jTOs#t
Један колега с факса поставио ово данас на свом профилу.
Е, за ово се каже: "Ја ово не бих знао да возим."
Кад сам видео ову рекламу, сетио сам се својих првих вежби из предмета, Пројектовање возила, где смо за колоквијум учили како фунцкионише и од од чега се састоји мануелни мењач, а асистент нам је показивао принцип рада истог користећи поломљени Фићин мењач. Шта Јапанци праве, а шта сам ја учио на факсу. Ех, животе, туго...
Šta ne bih znao, trebalo bi mi 10 minuta.
A da, kupio sam danas Xaru WTS 3:)
Mečka, BMW, Audi, Volvo i možda Alfa Romeo.
Grand čiroki?
Šteta pa je svaki WJ automatik. Kako se ponaša van puta?
Jebi ga, tad su bila druga vremena. Kod nas je rusko ili srpsko auto bilo zakon sve do Berkovića.
A da, kupio sam danas Xaru WTS 3:)
Nek je sa srećom :)
Ostaje li marsovac i dalje u tvom vlasništvu?
Probudi me jutros onaj sto je zvao pre neki dan, sto je mu je bilo 750 mnogo jer je mercedes to godiste 900, i kaze zainteresovan je, oce da dodje vamo da kupi ako mi odgovara 700e.
Neće moći ove noći
Nemoj za 700 kad si ga uzeo za 750 x)
Ostaje bre, de da ga menjam za citorena. Na njegovo mesto će da dođe e39 kad budem imao pare.
Ma ko ga jebe, nek kupi avion za 700.
Vozih se juce u ovome, em što je ružan kao kurac, napred sam se osećao kao da se vozim u jugu. Da li sam ja puko ili sam jedva smestio noge onde, ne znam.
http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/59/614/6869509/mercedes-vaneo-001-3859.jpg
Koja je razlika izmedju vts i vtr, saksoa, ksare..?
Лепо. Ортак већ неко време има тај ауто, каже презадовољан је, само чини ми се да рече да је ламелу платио нешто папрено, тотална небулоза од цене.
Ни на крај памети, маторо је то. А и задњи део ме подсећа на СЕАТ-а, некако ми одвратно изгледа. Шта кажеш какав је то аутић, сад си ме заинтересовао с обзиром да знам да си Германофил што се тиче аутомобила?
Edit а што се тиче најнапуцаније Алфе мислио сам на овако нешто. Ах, пусте жеље..
http://cartoscreen.com/stockwall/11334-free-alfa-romeo-brera-tuning-wallpaper-download-the-free-alfa-romeo-.jpg
Neće moći ove noći
Брате, ладно си пропустио купца због 50 јура? А која ти је почетна цена била?
@enemyofthefreeworld
U pravu si skroz. Brate, nista se ne prodaje. Veruj mi da treba da ga das, ako se spustilo na 50e razlike.
Prvo sam stavio 850, pa smanjio na 800. On me pita kolko je najniža, ja mu reko moze za 750. Onda on prodavao pricu o njegovom mercedesu koji je otisao za 900, a jutros zove i nudi 700. Neće moći, ne dam.
bsjeran, PVT
Аха, па добро, ако си му рекао да је задња 750 онда ок, онда немој да дајеш. Него због овог што каже бсјеран кажем. Мени нико не нуди ништа. :Д
@mickey993
Auuuu, blago tebi. Ta je bez turbine, ali sa dve bregaste. Noviji tip motora. Nije bas da kida kad ubrzava, ali bas lepa voznja, a i potrosnja je ok ako se ne divlja.
Ako je oprema takva i auto u toliko dobrom stanju traze i po 4000e. Jbg, vec je klasik, pa ljudi nemaju meru. Ja sam jedva nasao dobru za skoro duplo manje pare (imas je par strana nazad na dve slike) posle 6 meseci vozanja kroz Srbiju i slusanja lazi. Inace, mozda ima ASR (sper diferencijal-eliminise proklizavanje pogonskih tockova), pa ti ni zima nije problem. Proveri obavezno, ako je vec tako nakljukan opremom, realno je da ga ocekujes.
Nije mi do para, jebes 50e, nego klasična ucena, on prica meni da to ne vredi toliko, pa moze li malo manje, ja pristanem da moze manje, 750 je okej, i ja sam ga za toliko uzeo. Onda par dana čekao, valjda da se upecam i da mu se javim, pa onda oće još manje. Neka ga, neće da propadne do proleća, svaki dan ga vozim, a i pitanje je da li bih našao nešto normalno sa plinom za te pare sad, posto ce moji da me potpomognu tek na prolece za nekog punta. A i ulozio sam u njega stotinak evra, tako da ne moram ni da na ceni gubim jos 50
Bome, zavisi za šta. Šper može da pomogne ako se zaglaviš u snegu, tj. da blokadom prebaci snagu na točak sa boljim prijanjanjem, ali za krivine na klizavom je smrt, pogotovo ako je ''dvosmerni'', dakle ako se blokira i pri dodavanju gasa i pri kočenju motorom. Vrlo lako će izbaciti zadnju deo auta u klizavim situacijama.
Ма има тих муфљуза, причао сам већ, мени лик нудио као да ми да 500 јура а за остало да га чекам. А кола да му дам одмах... Ма јееесте, чак и да могу себи да дозволим тај луксуз ко би нормалан веровао да ће овај стварно да да остатак пара.