Automobilizam

1. Je l' bi ste ugradili onaj neki hidrogenski pretvarač (tako nekako se zove, jebem li ga) na motor, što štedi gorivo a povećava snagu?

2. Lično ne bih, samo fabrika.

40000 godisnje

Ja uspjeh Golfa da spuštim da prelazi 30 hiljada kupovinom drugog auta. Jebeš ga, kvačilo cijenim da ne može još preko 50 hiljada preć', pa da imam rezervu kad se nakanim da zamjenim, a izgleda ću morati Golfom i u poneđeljak za Sloveniju, jer rezerva nije savršena (a i kupljen je karavan radi transporta robe, pa je i za očekivati).

Danas dolazio lik da pogleda BMW. Zagledao ga 20min, vozio isto toliko i na kraju mi veli:
    -Koliko ga cijeniš?
    -950 eura.
    -Daću ti 650 i ni eura više ili idem.
    -Nek ti je srećan put. Javi kad stigneš.
    -Ne mogu dati preko 650 eura za kola koja nemaju kasetofon.
    -Kasetofon nema ni novo, a kamoli 25 godina staro auto.
    -AAAAA (prodra se)! Mislim na radio.
    -Radio radi.
    -Ne radi kad ubačiš CD.
    Onda me smarao da mu dam za 700, pa kao ja neću da prodam, po njemu ne vrijedi preko 700 ni eura, a kamo li više i onda ga odjebah. Tvrdoglava i napaljena neka džukela od 18 ljeta, sa 5 kila zlata na sebi. Meni se, iskreno, ne daje auto kojem duša nije izvađena takvim mamlazima.

3. Jedna od realnijih mogućnosti, pošto ću na proljeće raspolagati sa 5-6 hiljada:
    http://www.mega-wallpaper.com/wallpapers/big/20096_audi_s6_c5.jpg

4. sa 5 kila zlata na sebi

И циганише се за сто-двеста евра? Требао си рећи, Е САД ЈЕ ЦЕНА ПОРАСЛА НА 1200е узми или остави :)

5. Ne bi on kupovao kockicu da je zlato pravo, nego bi mu ćaća kupio žutog H2 sa plinom.

6. Колико мораш бити оштећен да носиш на себи кило бижутерије..

7. Jebeš ga, likovi koji misle, između ostalog, da su ogromni vjernici ako stave nekolika krsta od pola metra na sebe (i time pravim vjernicima gade stvari koje su nekad nešto značile) obično voze takve BMW-ove (samo im stave ogromni spojler) i vade im dušu. Još kad stave vizir. Nema veze ako na istom pište i "Diesel power", jer bitno je da se ima. Nedaj bože da ih sunce sašije, ionako jedva vire iza volana.

8. Поздрав за најбољег аутомеханичара на овај свијет

9. Поздрав за највећег верника на сајту! Ђе си Жајаксе пушка те убла

ГТД ја нисам видео више будала на метар квадратни него кад сам био доле и упознао неке момке из обезбеђења дискотеке, сваки од њих има златни ланац о који је ОБАВЕЗНО окачена златна плочица са одрађеним Острогом, формат 20х20цм :)

10. Ко си ти Скузере?
    Како си ГТД, како космополита? Прцате ли се ко блесави у голфа двојку и даље?

11. ГТД ја нисам видео више будала на метар квадратни него кад сам био доле и упознао неке момке из обезбеђења дискотеке, сваки од њих има златни ланац о који је ОБАВЕЗНО окачена златна плочица са одрађеним Острогом, формат 20х20цм :)

Ovaj je imao jedan krst zlatni, a jedan drveni. Imao i neki BMW sat.

Kako vam se čini ovo:
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/de/Jeep_Grand_Cherokee_WJ.jpg

3.1 dizel, automatik. Mada, nemam sade pare da ga kupim.

12. Па кликни на профил ботино :)

Ја ово не бих узео ово у животу, мада теби би добро легао за те ваше путеве.

13. MenE je za naše asfaltirane puteve odlična dvojka, mada mi treba štogođ kad siđem na makadam, a pasata mi žao.

14. Za te pare bih pre uzeo E39, A6, W210 ili W211. E39 mi je najlepši auto i čim budem skupio pare ima da ga kupim.

15. Ne bih se kartera namijenjao x)

16. Šta znam, dosta fino, samo što ne volim karavane. Kad pomenuh karavane, neka budala mi razbila zadnje staklo danas na Pasatu. Sreća pa ga folija zadržala. Bojim se da će biti problema na granici, pa idem u Sloveniju Golfom...

17. Пичка ли му материна безобразна, такве људе који поломе ГТД-у стакло највише мрзим на свету

срећа па си ти добрица од два и по метра и људина једна препоштена па нећеш сваког да бијеш

да се ја питам ти би водио сат

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.