Automobilizam

1. такве људе који поломе ГТД-у стакло највише мрзим на свету

E i ja poslije onih koji GTD-a smaraju.

2. Daj dovoljno para i odradiću ti i ja ovako bilo šta :D

3. HAHAHAHA stvarno je kralj!

4. Ako kupite Forda sa trulim pragovima (i najverovatnije celim podom), dobićete proju i vinjak gratis.

5. Jer su sarmu pojeli. Vidi se domaćin.
    Danas svaka budala ima auto x)

6. Kad bi ti znao kakvo je seićento sranje...., a košta kao opel vektra b....

7. Ma raspad kola za tu cijenu. Najnestabilnije auto u kome sam se ikad vozio, nije ni čudo što se prevrnuo.

Kako guslaju posljednjih dana ljudi. 3 trake, 5 auta vozi za jednim kamionom 70km/h. Kad ih pretekoh viđeh tih istih 5 auta iza sebe, prate me u stopu išao 20 ili 120km/h x)

8. Koriste te kao safety car x).

9. U redu je to, najgore što mi se može desiti je da me zadrže 5 minuta, jer mi neko nije blicao. Tih invalida, tri trake i ne pretiču jebeni kamion.

10. Štede ljudi i gorivo i kazne :D

11. Ma kakve kazne.
    -Daj saobraćajnu
    -(vadi 10e)
    -Nijesam reka' pola saobraćajne, nego saobraćajnu.

Jebeš ga, velikom broju ljudi (uključujući i mene) jednostavno treba nekoliko auta. Da nijesam kupio Pasata ne bih se kombija za prevoz robe naplaćao.

12. GTD, ja mislim da se svi policajci ufrče kad vide da nikoga nema na prednjem sjedištu ako si sam s obzirom na činjenicu da voziš sa zadnjeg sjedišta. Vjerovatno istripuju da je ukleti automobil.

13. Nema potrebe sa zadnjeg. Fiću sam šćeo sa zadnjeg, ali bih udarao glavom u krov, mamu li mu jebem.

14. Dobra slika je bila letos. Ortak kupio Reno Lagunu 2 sa desnim volanom. On vozi, a ja sedim na suvozačevom mestu. Zaustavlja nas pandur i kaže meni: saobraćajnu i vozačku!
    Ja mu lepo kažem da nemam. On kenja kako vozim bez dokumenata bla bla i ja mu fino kažem da nemam ni volan. On u čudu gleda, zaviruje u auto i konta u jednom trenutku mog ortaka koji se odvaljuje od smeha.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.