Automobilizam

1. Знам да је неко такмичење..Која милфара, брука. Не брини, моје срце припада само

http://wwww.novosti.co.rs/upload/images/2013//06/07/tv/11.jpg

2. Petre ovo je dulpo toplije od picke :D
    Reci pristevac sta?

3. Pristevac procitaj naslov teme

4. Како проверавате километражу на новијим колима, са овим дигиталним курцима?

5. Prekrstis se i molis boga da nisu velika odstupanja, gotvo je nemoguce proveriti

6. Ма могуће је нешто на дијагностици, ал не знам како то иде.

7. Znam cuo sam ali ne znam kako rade, ali znam da su sve bolji programeri i da ih to prcka malo

8. Како проверавате километражу на новијим колима, са овим дигиталним курцима?

Ima neki obd2 uređaj koji imaju u boljim servisima. Znam da možeš da odeš u ovlašteni servis i na osnovu broja šasije da ti preko centralne baze podataka kažu kad je šta rađeno u ovlaštenim servisima i na kojim kilometražama.

9. mickey to je pod uslovom da je sve servise radio u ovlastenom servisu.....

10. Konkretno u Nemačkoj i Austriji retko koji servis nije ovlašten, a i mislim da se dužni i ovi drugi da šalju podatke u centralnu bazu.

11. Шта је ово, здепасти ретардирани Ролс Ројсов усвојени полубрат?

12. Marusja, ovo će voziti ruski državnici, praviće se samo za njih.

13. Хахаха, у фазону, погледајте наш нови ауто, с лееевее стране а и са деснее стране која је потпуно иста као лева. Какво им је ово представљање, ни фарови се не виде, ниш'...

14. Počeće da se pravi tek od 2015. :D

15. http://vesti.mojauto.rs/Istrazujemo/436269/Nemacki-ADAC-priznao-da-su-namestili-takmicenje-za-automobil-godine

U izboru "ADAC"-a najbolji automobil za 2014. godinu je Folksvagen "Golf" koji je navodno primio 34.299 glasova.

Kao da je neko iznenađen.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.