Automobilizam

1. Kia Pro Ceed, valja li? Možda je uzmem pa da pitam čisto za mišljenje.
    Da li 1.4 benzin(110ks) ili 1.6(115ks) dizel?
    Ista ovakva.

http://static3.wikia.nocookie.net/__cb20110429142443/tractors/images/d/d1/Kia_pro_ceed_CRDi_Carrarawei%C3%9F.JPG

2. Valja valja kako da ne valja, mala je rzlika mada ja sam pre za 1.6 jer je 1.4 po meni mnogo malo i ako ja vozim 1.3

3. Mickey al to je 1.2 dizel, zar nije to malo mali motor?

4. Miki, ne kupujem ove nove već ove iz '08-9. Cijena im je od 6-7000 eura polovne, tipa prešle 30-40 000km. Ko nove.
    A i ja kontam dizela nego mi dosta konjskih snaga ima i ovaj sa 1.4

5. Pardon benzinac sad sam video da pise TSI ali opet zar nije malo mali motor?

6. Ne bih karavan, još sam momak :)

7. Ako je polovan onda su ok, mada 5 godina star dizel sa 40 000km...sumnjivo. Moj ćale je dok je živeo u Nemačkoj tukao i po 50 000km godišnje, a nije bio taksista ili tako nešto.

Nije toliko loš 1.2 tsi, ima jedan moj komšija Golf 7 i taksira njim, još mu je i metan ugradio. Ide solidno, jako malo troši, ali nije za neko ludovanje.

Nije ti Škoda Spaceback karavan, to je fazon kao i Golf, Focus, Megan...

8. Marakonac ima dosta konja benzinac al je na istu foru ko moj hyundai te konje razvija tek na veoma visokim obrtajima kada je veoma bucan. A niskim obrtajima se bas oseca taj nedostatak snage

9. Golf je manji i laksi pa mu se ne oseca tako ali stavi ti u tog golfa jos 300kg koliko msm da je rapid teza pa vidi kako ce ici.

10. Znači jebavao bi uzbrdo? Kao Polo 1.2, nikad izaći na brdo.
    U opticaju je, ima još nekih favorita. Dok još skontam :)

11. Nije ti Škoda Spaceback karavan, to je fazon kao i Golf, Focus, Megan...

Pa tehnički si u pravu, dok praktično stvarno izgleda kao karavan. I ružna je. Makaraonac pazi se ako kupuješ dizela, polovan dizel uvek može biti potencijalni problem.

12. lepo izgleda ta skoda, samo sto 11000 kosta osnovna verzija, koja mogu da zamislim koliko plasticno i jeftino deluje

13. Mislim da nikad ne bih kupio Kiu sa 200 000 km na satu.

14. Ne bih ni ja, nisam lud. Ovako nema šanse vala da je može sjebati sa 30k pređenih, još u auto kući.

15. Pazi samo da joj nije Turčin bio vlasnik, ako je iz uvoza. Ti likovi dizele šaltaju na 5000 rpm. Gaze ih u p.m.

16. Marakonac a da li si gledao hyundai i30?

17. U Sarajevu kupljena.
    E Pezose, slab mi budžet :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.