Automobilizam

  1. Fin je e39, a Volvov dizajn mi se ne sviđa baš.
    Zvao me lik za e30, nudio zamjenu za Samaru 1500 + 300e. Jes' da je motor po VW-ovoj licensi, ali sam ipak odbio.

  2. Pih, niko nije poginuo x)

  3. Kod nas su minimum 9-10 hiljada. Možda je cijena u eurima, možda su mu hitne pare, možda je skinut sa osiguranja, a možda je sve u redu. Ko će ga znat'.

  4. Nijesam ja čoban od dva i dvajes, ka' što je tvoja majka. Nažalost, nijesam čak ni čoban :(

  5. аџаџаџтата

  6. http://www.vrelegume.rs/test/mercedes-s600/
    Pogle Mečkata. Jeste da je za kurčenjata, pošto možeš kupiš limuzinata za manje novcata, ali mami uzdahata.

  7. ШТО МИ ВРЕЂАШ МАЈКУ ЈЕБЕМ ТИ ГОЛФА У ДВОЈКУ МАЈКА ЈЕ СВЕТИЊА

  8. Ceca je svetinja.
    Dosta spema...

  9. Дефинитивно мами уздахата. Нисам давно видео оваквата лимузината.

    Е ако не буде хтеа купити алфа ромеата 156 караваната нек пишата, другар продавата. 2001год, 2200е.

  10. http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=243110336&asrc=st
    http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=243576595&asrc=st

    Ina ih gomila po evropi do 5000 eura, mada su većina njih prešli preko 300 000 km. Mislim da se ovima prilično isplati da ih uvoze i prodaju za 8-9000 eura.
    Znam lika koji kupuje po Nemačkoj ''Unfallschaden wagen'' koje osiguranje uzima pri isplaćivanju kaska. Bira kola koja nisu puno oštećena i kupuje ih za bagatelu, doveze ih ovde na kamionu i sklapa od 3 napravi 1. Tamo sva 3 plati 2000 eura za npr. Audi A4 2005 godište, sastavi ga ovde i proda za 7000 eura kao da je u ekstra stanju.

  11. Više im se isplati prodavati ih po 12-13 hiljada x)

    Simetke, ne volim kolata karavanata, ali bitno je da se tebe sviđata. Pitaj drugata kako ga služi, da ti će neće uvali neka krntijata. Koja motorata je u on?

  12. Добра фора. та.

    Бојим се да ће вечерас бити удеса колико оћеш, ових дана било релативно топло а нашег чојка вазда изненади снег крајем јануара.

  13. Kod nas nema snijega.
    Ima preko Javorka i Vilusa što se Nikšića tiče. Veli mi lik što vozi Aktrosa da je jedva doša' iz BiH. Loše je i prva kiša kad pa'ne poslije mjesec dana. Rastopi i ulje i sve, a mi stiskamo po gasu (ja prvi xD).
    Npr. kroz Budvu što prođem goreg asfalta ne znam ima li. Samo da se vidi da je završeno, a nije bitno kako.

  14. Npr. kroz Budvu što prođem goreg asfalta ne znam ima li. Samo da se vidi da je završeno, a nije bitno kako

    U Banjaluci je jedan od najgorih gornjih slojeva po kojem sam vozio.
    Čist je on, nema šta, nema rupa i toga ALI ČIM OVLAŽI KLIZAV JE U TRI LIJEPE PIČKE MATERINE! I to komplet grad. Honda civic type r - sva moguća elektronika uključena - ne možeš dodati ni mrvicu gasa bez šlajfanja.

  15. Valjda trebas tocak da skines i da onda vidis dva srafa (tako sam menjao na mom hyundaiu)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.