Automobilizam

1. Hvala care, probaću sutra da se zezam sa tim.

2. Pričvršćene su šarafima. Korisne su, manje se kola prljaju, ne bačaju blato i po kiši ne smetaš drugim vozačima. Npr. meni je golf svaki dan nazad prljav ka' reli da vozim.

ALI ČIM OVLAŽI KLIZAV JE U TRI LIJEPE PIČKE MATERINE!

E to i 'vamo. Ne smiješ svuđe autobusom ako pa'ne kišica.

3. probaću sutra da se zezam sa tim

Ja mislim da ih možeš skinuti i bez skidanja točka.

4. Znam da su korisne te zavesice, ali mi auto tako izgleda penzionerski sa njima.

5. E to jes', zato ih ni ja nemam.
    Kad razmislim, može bit' i da su zadnje pričvršćene samo žabicama. Provjeri u svakom slučaju.

6. Primetio sam neke w124 na prednjim krilima, iza migavaca, imaju 4-5 zareza, jedan ispod drugog, u duzini od 10ak cm. Sa njima deluju malo zajebanije i ranije sam mislio da to imaju samo neke sportskije verzije, ali ipak ne.. Sta je ono i cemu sluzi?

7. Znaci skrge imaju samo td? Zasto? Treba im veci dotok vazduha?

8. Vuku hladniji vazduh, ako se dobro sjećam.

9. Kad sam se raspitivao, za Vektru b je bilo oko 130 eura.

10. Pa razmisljao sam nesto imam nesto u steku, prodam hyundai 05god i treba mi oko 2 meseca da zaradim za neku trojku e49 od 2000 i mladja pa gledam sta bi mogao da stavim....

11. Nemojte angel eyes ugrađivati u auta koja ih nemaju serijski, djeluje seljački...

12. trojku e49

Tim kolima ne stoje loše (iako ne volim angel eyes). Sve da se odradi (montiranje, cijena farova, poliranje i još sto čuda) jedno 130 eura otprilike.

13. Ti led znakovi i baterije što osvjetljavaju pod vrata su po meni seljačke i previše napadne.

14. GTD brate ove godine punim 20godina i kad se skupimo na nekim parkinzima, loze se klinke na to :D

15. I ja sam imao 20 godina, pa nijesam pravio cirkus od kola x)
    Felne, angel eyes, tamna stakla i ako imaš uslova spuštanje.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.