Automobilizam

  1. Po vasim recima ne zna se ko su vece budale ovi sto ih prave ili ovi sto ih kupuju.
    Pa isto tako kaze moj teci mom tati kad je tata dobio sluzbenog audija a6. Citiram sranje je audi skupo govno, los u krivini, a tek menjac...... A audi se kotrlja i kontrlja, a ona najjaca verzija ide preko 330km/h i opet govno. To da je los su reci zavisnih ljudi....

  2. @ I dont care

    Panamera, kajen, macan.. nisam rekao da su to losi automobili, daleko od toga. Ali ne izazivaju emociju kao sto izaziva 911 na primer.

    Mislim da nikad neće biti klasika, koliko god ga forsirali.

    Da. Moze ostati upamcen samo kao deo istorije, da je to prvi porseov dzip. Ali verujem (da ne kazem 100 posto sam siguran) da je nastao iz skroz drugih pobuda za razliku od 911-ice.

  3. A sta brate oces da svaki auto koji izbaci neki renomirani proizvodzac bude best baj i najprodavaniji u toj klasi? Pa ne moze to je i svrha konkurencije.

  4. Brate, svaki auto ima neki svoj šmek i sve zavisi od toga kome se šta dopada. Ja gotivim skoro sva kola, ali su mi najbolja ona koja mogu da kupim.
    Džaba meni da pričam dal je panamera dobra i lepa ili ne kad neću moći nikad ni da je provozam, a neke sponzoruše i mafijaši se vozaju u takvim kolima, dok ja radim 10 sati dnevno sa vrlo iritantim ljudima (šveđani su bagra po malo) i da razmišljam koji auto da uzmem za 1 000 eura.

  5. Ne sporim, ali taj auto nikada nece imati "dusu" (mislim konkretno na kajena, npr.).

  6. Miki, mojne da si kao gtd, pusti masti na volju ponekad. :)

  7. Keru, Kajen nije dostojan da se zove Poršeom. Svrha njega nije taj sportski duh i čar nego da ga uvale prosječnom "gangsteru".

  8. najlepši auto svih vremena.

    Dok te Prištevac ne demantuje lolo

  9. Miki brate aj mo na kurve u crvenom ferrariju bas te briga za sve ti castis :D imas soma jevreja :D

  10. Нећу хехе, то је субјективна категорија. А јес леп овај БМВ, нема ту шта.

  11. Miki brate aj mo na kurve u crvenom ferrariju bas te briga za sve ti castis :D imas soma jevreja :D

    Jel zna neko, jel onaj motor što ide u 523i e39 i 323i u e36 ima neki problem? Viđam ih po oglasima dosta povoljno.

  12. Miki samo kubikaza barem ja msm

  13. U Švedskoj ne gledaju toliko kubikažu nego snagu, mada su to i punoletna auta, tako da nema poreza na luksuz. Osiguranje i registracija je 120 eura skuplja nego Fokusa 1.6.

  14. Ne znam, Miki, za to prvi put čujem.

    Kad već počesmo oko lijepih auta, od novijih njemačkih bih izdvojio Široko.

  15. @ miki

    http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=1738

    Vidi kraj uvodnog posta, sta preporucuju a sta ne, i nekoliko sledecih postova. Jesu stariji postovi, ali msm da nije bitno mozda ti bude jasnije. Ja mislim da, sto kaze i dont care, kubikaza samo.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.