Automobilizam

  1. Bivaj malo troši. A ružan k'o đavo. A koji će kurac ljudima više SUV-ova? Pa Audi ima već 3, koja je poenta lansirati još jedan?

  2. Kod nas 'oće kase u taksije da budže.

    Da pitam i vođe:

    N'o da ne zna neko koji čo'jek (čini mi se Petrović) je šćeo fabriku Forda na Cetinje da otvori?

  3. Da na Obodina stave znak Forda lolo.

  4. Pa ne rade ih nešto drukčije ni na zapadu lolo

  5. Koliko po vama vrijedi Opel Antara?

  6. Ne znam nije los dzipcic min 5-6 hiljada evra.

    Sta mislite za ovaj?
    http://www.mojauto.rs/mobile-de/195172636_Subaru_Legacy-2-0D_2010_god

    Da li moze neko id vas da pogleda na tim stranim sajtovima polovnjaka je l ima jos ovakvih subaru da vrede za nekih 10-11 max 12 hiljada. Kriterijum da je od 2008 pa ovamo, manuelni i da je limuzina. Kubikaza pa nije tako bitna ako nije preko 10k isplati mi se da ga 2-3x registrujem.

  7. autoscout24.de i mobile.de. Imaš i autoscout24.it, ali kontam da znaš zašto ne bi trebalo uzimati kola iz Italije (bez na preporuku).

  8. imaš i bytbil.com ako te interesuje u švedskoj, mada nemaš dizele ovde.

  9. Evo nekih:
    1
    2
    3
    4
    5

    Dizeli, limuzine, poslije 2008, dvije hiljade kubika i manuelci.

  10. 08/2013 wurde bei Subaru Motor und Kuplung erneuert für 8000 Euro Rechnung vorhanden

    Šta mu je ovaj radio kad je morao da menja motor i kvačilo i još ga izađe 8k eura?

  11. Drugu mi otiš'o motor na Megana, bio 10 hiljada preš'o, nego zamijenili u garanciji. Šta znam, današ može svašta da se desi.

  12. Miki taj je malo imao tezu nogu.

    Hvala za linkove, ono pregovaram sa caletom, taj neki buzet cu imati samo da ocistim godinu do oktobra. I zato gledam neke limuzinice novije za te parice. Gledao sam akorda ali skupe su dosta. Subaru mi je ostao u dobrom secanju 2010-te lada smo se nas 7-or vozili u njemu, tj vracali se sa neke proslave. Isli smo nekih 40km lokalnim putem sa dosta krivina uzbrdica i ravnim delom. Auto nas nije osetio, nismo divljali ali znas kad idemo a motor se ne cuje bilo je 2,5 a da me jebes dal je bio benzin ili dizel. Onaj model sto se proizvodio do valjda do 2010 ovaj je bio 2008 god, taj mi je ujedno i lepsi nego ovaj novi model. Taj jedan put sam se vozio i ostavio me je bez reci!!

  13. Ne bi trebalo da su loša kola.
    Ako se možeš pomiriti sa činjenicom da su djelovi skuplji (bar su dosad bili) ja bih ga uzeo u uži krug. I da, obično ih rade majstori koji rade Japance. Ovlašćeni isto deru, tako da ne idi.

  14. Jesi razmišljao o Mazdi 6?

  15. Pa jesam i o mazdi, ali nikada se nisam vozio ni vozio ni u jednoj dok sam sam hondu vozio, a u subaru se vozio. Dosta mi se svidja tajprincip boxer motora, samo me nervira sto ne znam zasto ali kod nas ima veoma malo japanaca. Mi smo ono bagra neizivljena nemac pa nemac. A japanac moze rame uz rame da stane nemcu, a japanci su cak mogu reci pouzdaniji. Imao sam iskustva i sa toyotom ali avensis mi je nekako mrtav za odrasle ljude. Dok mazdu isto dosta hvale ali ja licno nisam imao nikav kontakt sa njima....

  16. Mi smo ono bagra neizivljena nemac pa nemac.

    nemac pa nemac

    Njemac je njemac. Nije netačno.

  17. Aaaaaauuuu sta se desi kad se sretnu dva idiota nakurcena. http://youtu.be/ZKXd1rAFNu4
    Bez ikakve lazne patetike ali meni se telo oduzelo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.