Prijava

Pišam se u struju

:)

Brate...
Poslije utakmice ću ti objasnit', a sad razmisli šta si napisao.

To meni kažeš?

Jel' ko od vas učestvovo na ovu džipijadu sad što je bila?

elektricni:
ides 60 po putu, pipnes gas, eto te na 90, preteko si, moz da usporis.

Tako i ja sa ML-om automatikom xD

ovaj crni ko pogrebno vozilo jbt

Ali imao bi kako tako dobru liniju da nije tog iluminati trougla koji su stavili.

Imaju oni grdnih kola:
http://www.arpem.com/coches/coches/ssangyong/actyon/flash/ssang-yong-actyon-lat.jpg

Vamo se voza jedna sedmica GTD. Ima valjda neki sound paket, brutalno dobro se čuje. Zbilja, sad ima u Podgoricu nekakvijeh zona, pa može li me podignut' pauk ako parkiram u zonu ili samo kazna ispod brisača (da znam dal' da parkiram iza bandere). Ono svejedno mi, ne plaća se ođe ni kazna ni pauk, nego ko će ići po auto...

http://www.vrelegume.rs/vesti1/concours-d-elegance-hotel-zlatibor-mona-24/
Jel' ko bio (prošle godine)? Izgleda interesantno. Što mislite, isplati li se otić'?

Ja volim da gledam ta stara auta, da mogu otišao bih svakako, ali se ne upuštaj u razgovor oko cijene sa vlasnicima, upravo njihov je baš najskuplji i najbolji od svih i vrijedi 700000€.

ali se ne upuštaj u razgovor oko cijene sa vlasnicima, upravo njihov je baš najskuplji i najbolji od svih i vrijedi 700000€.

Znači, liče na vlasnike Golfa lolo

al preziveo sudar sa 160.
jebo ga, oni se ne zajebavaju, napravili su auto kao tenk. mislio sam da su zajebancije kad kazu da dobio maksimum nekom kres testu, sto nema ni jedan auto do sad, i da pokvario masinu sto trebala da ga testira na otpornost protiv prevtranja, i dosli do zakljucka da bi mogo da stavis 5-6 automobila na krov da ne bi popustio i propao :)

Ovaj je 150 vozio. Jebi ga, i onaj Vezir je preživio pri "160".

EDIT:
Despot*

sta ga znam, ja negde procitah 100 milja na sat. jebi ga, sudari pri tim brzinama se samo prezivljavaju u sportskim automobilima.

i u Mercedesu 123 i 124.

Zavisi i od auto, a i od toga u šta se i na koji način udari. Npr. venčani kum mojih roditelja je imao udes u audiju 80 kada je pri 130-140 udario u drvo i preopolio je audi, njemu osim potresa mozga i iščašenog ramena nije bilo ništa. Stric je Volvoom 740 sasekao banderu na nekoj krivini oštroj na neobeleženom putu i tako neki primeri. A da je udario u kamion bilo neko ne bih ih bilo sigurno. A ovaj iz tesle je živ ali u kritičnom stanju, a dajem mu male šanse da se izbori.

Jebi ga, sve zavisi od više faktora. Znam čovjeka koji je trulim Kadetom GSI udario u stijenu pri toj brzini, slećeo sa puta, prevrnuo se i izaš'o živ i zdrav (sa modricama).

A jbg, Šumaher tero 300 celog života a najeba sa skija.