Automobilizam

1. 156 ili 166?
    I 156 je uska da Bog sačuva. Tj. meni uska lolo

2. Gleda 156, ali mu je merak 166.

3. Kolko je registracija u Srbiji za 2.3 i 2.5?

4. Mogu ti reć' za CG, ali mi nemamo porez na luksuz. Potraži ima li kakav kalkulator.

5. Zavisi od godišta i goriva. Od 35 do 55 k RSD

6. Бохоре, колико ти је оштећен свемирац?

7. Jel' skuplja ako ti je duže ime?

8. sta vozis ti gtd ?

9. 2 Golfa 2 lolo
    I Pasata. Što?

(ako si viđeo po komentarima ono za Land Kruzera sa laserom i otvaranje lobanja Šomijevom duplom ne obraći pažnju)

10. pitam samo da vidim, da vidim sto braca crnogorci po sajtu voze

11. Šoferka, brisači, retrovizor levi i poliranje. Nema udubljenja sva sreća. Zadržalo se stablo na telefonskom kablu verovao ili ne, valjda ima sajlu unutra. To me spasilo.

12. Дај фотку неку, да видимо.

13. Kod žene ili svastike u telefonu ima, ja nisam slikao, nije mi se živelo a da mislim o slici.

14. Cuti dok nema ulubljenja sva sreca.
    Al i ovo zajebato

15. Ček, nisam pratio, koji auto ti je oštećen?

16. 150е све, није страшно толико.

17. I 300 da bude ja zadovoljan. Radi se već nisam ni pitao koliko će da košta, izbedačio sam se.
    U tazbini pred ućom lolo. Sedimo mi unutra, kartamo šaha i samo pljas puče grom negde, za sekund nestade struje sledeće sekunde čuje se kako puca kesten pred kućom i pali se alarm. Znao sam šta je nisam trebao ni da izlazim, jbg.

18. Cuti bre i dobro je kako je moglo biti..

19. Pa dobro je, nisam vozio a da šleper pređe na moju stranu npr :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.