Automobilizam

1. Moj je bijo četrespetica

2. http://youtu.be/aTu8hpZuCc8

ko kaze da ovo ne bi nikad vozio jede govna.

3. Kako ga ovaj tablet u konzoli zasra.

Da pokušam da prebačim temu na raspravu o autima starim 20-tak godina lolo
    Šeko, jeste li Juga kupili novog? I koliko je bio preš'o?

4. aha gti, i meni je malo "kvadratast". kiselo grozdje, mnogo se gura dok se jebe i tako to... :)

5. Ja bih vozio Teslu, samo da imam kinte. Predobar auto.

6. havarisan pa popravljen, ili namestena kilometraza.

7. jebote, tolko sam gledao polovne automobile zadnjih nedelja da cak imam i misljenje.

po ovim sajtovima gde se licitiraju havarisani automobili, sve neki iz sofije, litvanije, srbije itd :)

moze to fino i povoljno da bude ako je popravljeno kako treba, pretpostavljam. ako mu je kilometraza smanjena sa 300000 na 150, onda mozda i ne.

8. Ne vide se tablice. Možda je bio poplavljen.
    Ako je vraćana kilometraža kontam da bi koštali ko sve četvorke/307-ice, pa vjerovatno nije samo to. A i ko će ti priznat' da je vraćao kilometražu ili da je krpio havarisano auto (osim ako je to očigledno). Možda je i iz dvije rate.
    Kod nas bio jedan Senik kao blago havarisan (nema farove) za 1000 eura. Al', jebi ga, bio u taksiju još i zakrpljen, pa promašena boja...
    Najekstremniji slučaj je k'o oni u Albaniju. Dođeš sa parama (npr. po gume), prebiju te i otmu iste lolo

9. Onai golf i 307 su ti negde u inostranstvu, po zgradama iza, rekao bih da je Holandija ili severna Nemačka, znači da ti na to ide i carina još, plus što su i jedan i drugi prešli minimum po 400 000 km.

Konkretno:
    http://www.mojauto.rs/data/images/2014/08/01/18/biggest_dsc128820140716003-1406909285.jpg
    http://www.mojauto.rs/data/images/2014/08/01/18/biggest_dsc128820140716006-1406909293.jpg
    mislim da u Srbiji nema ovakvih zgrada.

A i pomalo mi liči na jedan audi što sam gledao svojevremeno (a4 b5) koji je bio iz Holandije, ali je sastavljen od 4 bio.

10. Jel' mu ovo euro kuka?
    Mom drugu na ulazu u Sloveniju običnu kuku šćeli da režu brusilicom. Valjda mora biti skinuta prije ulaska u zemlju.

Miki kad budeš kupovao dvojku javi. Imam dvije kući, pa bi se dogovorili lolo

Koja moć, samo da ovako sređenima pa'nu cijene za 2-3 hiljade:
    http://www.carztune.com/wp-content/uploads/2009/09/old-mercedes-s-class-by-inden-design_2.jpg

11. Ma moj jugo je bio 91 godiste, nov kupljen, dok je dosao u moje ruke je idalje bio savrseno ocuvan, samo par udubljenja imao, radio kao svajcarski sat, i onda sam ga ja malo skucao par puta dok sam se parkirao, pa je imao problema sa motorom, i na kraj ga djede proda prijatelju za 150 ... vece tuge nisam dozivjeo

12. Begaj bre, za dobru dvojku (i to benzinca) traže 1000-1300 eura, a za 1300 eura mi je neki ćaletov drug ponudio 406 1.8, 97' godište, nije puno ni prešla. Video sam po forumima da je hvale da nije loša. Lik uglavnom po gradu vozi 106 pa je ova 406 više vožena na dužim relacijama. A i delova ima, majstor kaže da je lagana za popravljanje i da nema šta skupo da ode, osim ako joj ne sjebem neki limarijski deo.

13. A dobro, dizel bez ulaganja (neophodnih) sam gledao za rođaka i nijesam za 1000 eura Golfa mog'o nać' (slupao kola, pa mu trebalo nešta za te pare), pa je kupio benzinca. Mislim, ako 'oćeš (turbo) dizel VW, Audi, Mercedes, eventualno neki Pežo. A, jebi ga, meni se više isplati da vozim Golfa dok se ne raspa'ne nego da ga dam za 1200 eura. 5 godina sam miran sigurno, ništa da ne diram.
    Solidan je 406, samo vidi da ti nije slab. Ono, neće preći koliko i gore pomenuti dizeli, ali se tebi jebe jer auta mijenjaš k'o čarape lolo

Koliko je bio preš'o Šeko? 150 eura u pičku materinu, a prvi mu vlasnik :(
    Jel' kad rađen motor.

14. Ma masu je bio prešo, to se vozalo po svemu i svačemu, a prodao ga je za 150 jer mu je to bio neki drug štajaznam, pa kao da ne bude da traži neku ogromnu cijenu, a drug ga nije htio za džabe pa simbolična cijena...
    nemam pojma šta su mu radili a šta nisu, nisam ja na to obraćao pažnju

15. Koliko je pežo četristosedmica gotivan auto pa bruka

kreću mu se cijene oko 5 hiljada, jel on skup za održavanje kao renoi ?

16. Vozi li se još?
    Mogli ste da otvorite auto školu sa njim. Ili da taksirate lolo

17. Lijepo auto. Skuplji za održavanje, posebno ako ideš u Verano. Ne znam kako je kod Kneževića. Ne znam koji motor gledaš, ali neki imaju i FAP filter. Kontam da je cijena aditiva spala, ali nije nešto mnogo jeftino. Ja ću kad skupim para neki W211. Ili Tama stodesetku lolo

18. ne vozi, havarisao ga sin toga momka, bila prva kisa, on proklizao i u ogradu, i jos ga prevrnuo. na otpad je moj jugic sad majku mu

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.