U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Hahahaha, mozda ne zna covek nemacki. A Celte gresis debelo, poznato je da BMW u Nemackoj voze samo babe do pijace.
Ma pročitao sam, i bolje da ne radi, istovarim ga ispred kuće, nek pocrkaju komšije lolo, a ne mogu da ga ukradu.
a ovaj drugi:
sad, ne znam ni ja tolko bas nemacki, al kolko razumem malo se ogradjuje od mogucih kvarova ili gde je sve bio auto pre njega. dobra preporuka za stanje automobila :)
LOL!
Ma dobro, nikad ne bih kupio neki ''sportski'' auto za ''malo'' para, jbg kad sam sirotinja hehe.
Pa to ti većina ljudi na placevima ni ovde ne ispunjavaju. Realno svi štimuju papire za kola, ovaj je bar pošteno rekao.
A za ono da crknu komšije, to je štos od lika što mi je komšija na vikendici. Fazon, lik kupio mečku genšera s500 sa crknutim i motorom i menjačem za neke sitne pare, postavio ga u dvorište i glanca ga stalno i kurči se nešto, par puta me je zezao kao ''a kakvu mašinu imam'' itd. Zezam ja njega, ajde ga startuj da čujemo zvuk, on krene da kenja nešto.. A inače kad treba da ide u grad, zove sina da ga odveze astrom h.
Боље гажен ауто уз добро одржавање него "недељом до пијаце" уз женско одржавање.
a najbolje novi auto.
Боље гажен ауто уз добро одржавање него "недељом до пијаце" уз женско одржавање.
Žensko održavanje? To postoji?
Imam ideju da kupim Floridu vrhunski sređenu. Onda je vozim 2-3 dana dok ne crkne i izložim.
Најбоље, поготову ако имаш оусиди ко ја. лоло
Па то, мислио сам неодржавање.
Voze dok ne crkne. Ne znam jel' šteta ili sreća što kupuju samo zdepasta i ružna auta kao Ka ili 206 lolo
Uvek više za gažen auto ali održavan nego vožen polako ali sakato.
sta je ousidi?
OCD - Obsessive–compulsive disorder.
То је оно, "фуј, неко је седео овде пре мене" фазон, или тако некако. лоло
aha. meni to ne smeta, moja kola najmanje ja vozim.
Enemi, pa niko nije sedeo go i trljao muda i skoreli čmar po sedištima jbt :)
А шта ја знам, можда је неко јебо? А? А? То није немогуће! ололо
Ма добро, нисам толико поремећен, али свакако бих више волео као и сви да сам први и једини власник аута.
Ja znam oba vlasnika pre mene, fini, smerni ljudi.
Ma najbolje novo nemacko vozilo po mogucnostu iz bavarske i placeno kesom tj provlacenjem golden debitne kartice kroz POS terminal :D
Jebi ga usisaš, oćeraš na dubinsko, opereš presvlake, očistiš volan i tablu i eto.
Ljudi se vade da zbog toga kupuju Dačije od 10 hiljada lolo
Nikad nisam kapirao taj trip oko polovnih stvari, iskreno.
Dosta ustedis a dobijes nesto sto je bolje nego neko novo sranje. Ako nadjes naravno. Pa sta ako se neko jebao na sedistu, nije da je zaklao nekog ili prevozio govna :)