Automobilizam

1. ma ovaj restoran nema struje da valja, sta da ti pricam. mi smo crnogorci vazda pravicni bili. nemaju cevapa, samo hamburger.

2. A valjda imaju agregat kad nestane.

3. agregat im je stalno. nemaju struje dovedene. wild beauty :)

4. A dobro, ne pravi on mnogo buke.

5. nema buke uopste. ne vjerujem ni da ga pale, mozda za frizider. nego ispemovasmo temu o kolima.

6. Automobilizam i CG turizam xD

7. Kad smo kod mora, viđeh nedavno onu crnu B klasu presretačku (što piše "B500" i što su ona dvojica koja su u njoj ordinirala uhapšena) da patrolira na Bar-Virpazar. Dosad sam mislio da je samo za grada ona.

8. B500? Nisam video da ima sa tom kubikažom B klasa.

9. B200 je, pa oni onu dvojku obrnuli. Da se napali klinčadija.

10. Hahaha, trebali su i AMG da stave.

11. hjundai i30, 2013. je bolje auto od golfa po svim statistikama sto sam naso. meni svejedno al cisto da ostavim lol :)

12. Isto kao onaj bentli presretač koji je bio kod nas, napale se klinci pa posle dobiju po tamburi.

Kelte napusti temu lolo

13. Onaj što su od Šarića zaplijenili?

hjundai i30, 2013. je bolje auto od golfa

Lol.
    NAPUŠTI LIVADU!

14. pojma vi nemate, zivite u vremenu kad se vozio golf 2.

MRŠTE U OSAMDESETE!

15. Onaj što su od Šarića zaplijenili?

Dao lik pevaljki nekoj pa ga je ona slupala. 'De ćeš ženi (u štiklama) da daš takva kola.

16. A presretači jedu govna. Uđu ti u dupe. Ja jednom bio u svome Pasatu što mu je kuka 30 cenata i nabija mi se iza presretački Pasat sivi. Pipneš kočnicu da se štop upali i oni se razlete po kabini lolo

EDIT:

pojma vi nemate, zivite u vremenu kad se vozio golf 2.

I danas se vozi. Jel' i Bog dao.

17. Ako te udari po zakonu je on kriv lolo

18. Jednog su Pasata slomili, pa naručili novog. Ne znam ko je isp'o kriv.

E ovakvih ima sila:
    http://www.youtube.com/watch?v=0hhDF_LQZ9k

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.