Automobilizam

1. Све једно, не верујем да су ишта бољи ти пољаци од ових наших, а и да јесу увек сам готивио Икарбус, па ми криво. :)

До јаја је тема, ал нема људи, умре после два дана. :(

2. Ма ја бих ово возио. Кад поћерам дрва да се зна ко је газда...!!!

3. Волим аутомобилизам и практикујем га готово свакодневно. Јутрос је неки јак ветар дувао, па сам се одлучио да по хлеб одем аутомобилизмом, али пуно кошта одржавање аутомобилизма, поготову француског.

4. Француски аутомобилизам је мени њесра у последњих 10 година, што се тиче изгледа а чуо сам да је тај аутомобилизам прсо са препознатљивом удобношћу. А и купс у курац.

5. Ni ja ne volim francuski automobilizam. Jedino Renoove sportske modele, kao sto su Clio rs i Megane rs trophy. Izgled mi se i ne svidja preterano, posebno ovog novog Clia rs, previse je nasmikan i "francuski" za moj ukus. Onaj prethodni mi se mnogo vise svidjao. Ali su vrlo dobri, i u svojim klasama predstavljaju verovatno flegsip modele, posebno Megane rs trophy. Naravno, iskustvo samog Renoa u f1 doprinosi svemu tome.

6. Ортак вози Клиа, лепо изгледа, лепо и шљака, ал неее знам, кад сам чуо колико га коштају неке ситнице баш ме је сморио. А и у принципу никад не бих купио аутомобил из тог сегмента.

7. Ma ni ja ne volim ovog klasicnog klia, za obicne smrtnike. Preplavili su nas poslednjih godina. Kako je krenulo ono sa euro 3 motorima i njihov uvoz, klia ima na svakom cosku. Pricam o rs modelu. 200 konja u onako malom pakovanju. To je vec nesto drugo.
    I inace volim te male gradske automobile koji pucaju od snage, tzv. pocket rocket. :)

8. http://www.youtube.com/watch?v=F5QPHPritTk
    Ма крај, Шваба направио ауто за пењање уз дрво.

9. .. koji je drugi najskuplji model u njihovoj ponudi, ako ga uopste vec ima u ponudi. Posle sls amg, i to onog elektricnog ako se ne varam.

10. Као пресретач. :Д
    бтњ, да ми је један дан возит' пресретач. х)

11. До јаја је тема, ал нема људи, умре после два дана. :(

Zato što niko nikom ne jebe majku :)

12. JEBEM LI TI MAJKU MARCEDSE!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.