Automobilizam

  1. http://i131.photobucket.com/albums/p319/roop86/Mijn%20waggie/1-1.jpg

    recimo, 2.0t ima 165 ks i može da ide i do skoro 200 ks, a 1.9 T4 ima fabrički 200 i ide i do 230 ks. Sasvim dovoljno, ne moraš da radiš ni kvačilo ni kočnice, a nećeš ni da skratiš vek motora nešto značajno (ako se to stručno uradi).

  2. Keru, ne viđeh taj komentar. Zavisi ti od kola i motora. I ja bih na trojku teoretski mogao da stavim turbo, ali ona nema ni klipove ni klipnjače za tako nešto. Ako 'oćeš da za malo para imaš brzo auto Acent nije za tebe. I nije samo turbo i gotova stvar, moraš još dosta toga da čeprkaš i para uložiš.

  3. ŠEKO NEK JE SA SREĆOM!

  4. Pazi svasta sad razmisljam. Jer raniji plan sa tatom za novi auto je propao nesto nije bitno...
    Razmisljam i neki npr bmw e49 benzinca nekog e sad da se ne lazemo imam para (mogu da nabavim) za skoro bilo koji. Ali sta mi je za kupiti da li neki od 2 iljade kubika i utegnuti ga maksimalno ili 3 iljade kubika i opet ga utegnuti max (nekako bi se skrpio). Ali problem je sta mi treba, koliko bi se ja izvljavao sa njima. Vozio sam ja automobile i od preko 300ks ali uvek je bio tu neko. Malo mi ono da li bi se mnogo kurcio onda sa vecim motorom i u krajnem slucaju sta ce mi ali nekako kopka.... Kapirate sta hocu da kazem?

  5. Bravo seko cestitam, sad da castis :D

  6. Čestitam na novom autu, i podeli sa nama iskustva :D

    Nego, koji je beše taj e49?

  7. Kupiš Kadža GSI, Kockicu sa jačim motorom, Golfa trojku GTI i kad slomiš slomio si i nije ti žao. A i mene je mučilo, samo sam ja sa tim pakovanjima odavno završio lolo

  8. e46 pobeze mi ruka na numerickoj nisam ni video :D

  9. Uzmi ti fino e39, 530i I6, ne treba ti jače ništa, a možeš da se kurčiš koliko hoćeš xD

  10. Kupiš trojku 170-190 konja, ide fino, možeš je voziti svaki dan i eto... Eventualno čip.

  11. Vozio sam e39 525d drugar ima neki doradjen kaze ima 250ks (sere al nema veze) ide super samo sta ce mi toliki auto.... Ne znam videcu sad samo sto vise razmisljam..... Nesto gledam na wikipediji, tamo kaze da bmw e46 320i on i jaci motori su sve i6 i na kraju v8. Jel to istina da su im je 2 hiljade kubika bio 6 cilindra?

  12. 320i je I6, a 318 je I4 (oba su 2.0)

  13. Gledam i honde akord. Mnogo mnogo su dobre samo ih ovde nema nesto jbt......
    Vozio sam i subaru legasi 2,5 2007/8 god bokser motor zaljubio sam se kako je isla. Ali opet ni nje nema ovde.....

  14. Pa pazi, honda i subaru su fenomenalni i što je jako važno, ne kradu ih baš. E, sad, jeste jebada malo za delove, ali ako imaš nekog rođaka u Nemačkoj ili tako negde može da ti pošalje ako nema ovde.

  15. Ja vozih Forestera. Ono, ok je auto i sve, ali npr. u ovlašćeni (a nema nikakav drugi specijalno za Subaru) bukvalno deru kožu sa leđa i za ruke i za djelove što ih čekaš, od jebenog servisa pa nadalje. Ajde da shvatim da je tako za WRX STI lolo

    A trojka ta je baš momačko auto. Redni šestak.

  16. Sranje je ta Bembara, ocajan odnos ulozenog i dobijenog. Honda je odlican izbor, kako to mislis nema ih puno?

  17. A dobar je BMW, da se ne lažemo. Fin je Akord onaj 2.4.

  18. Ne znam kako je u CG, ali kod nas Subaru radi lik iz Železnika (radi sve japance) i cene održavanja i delova su u nivou sa audijem i bmw-om. Akord je povoljniji za održavanje, čak je jeftiniji i od Mazde 6 što se toga tiče.

  19. Dobar je BMW, ali tek od broja 5, ovi su bas osakaceni. Dok je Accord full auto, bez nekih kompromisa.

  20. A ne znam kako trojka koje ima 40 godina može da bude osakaćena (ako pod tim misliš da nije pravi BMW). Drugo su jedinica i onaj kombi, ali trojka je odlično auto. Ova nova je perverzija baš, vrhunski osjećaj u vožnji, ležanje savršeno.

    Ne znam kako je u CG, ali kod nas Subaru radi lik iz Železnika (radi sve japance) i cene održavanja i delova su u nivou sa audijem i bmw-om.

    Ne pije ti vodu ovo sa cijenom. Subaru ima boxer motor, pa je i zbog same specifičnosti istog skuplje sve počevši od velikog servisa pa nadalje. I djelovi, a i ruke, jer se za neke banalnosti vadi motor napolje. Još je problem što je Subaru rijetko auto ođe, pa je vjerovatno jedina solucija ovlašćeni servis, koji se u cijenu ugradi koliko se ugradi. Ovaj Forestera i servisira u Srbiju, pa mu odiru kožu s leđa.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.