Prijava

Odlican ukus ima ovaj Zoran Zivkovic

vrati mi 30s zivota potrosenih na ovu vest

vrati mi 30s zivota potrosenih na ovu vest

Nema problema.

Haha, onaj kukavac što ima 4 auta vozi Jugo. Hahaha.

EDIT:

Црвени барон
Odlican ukus ima ovaj Zoran Zivkovic

Jes, patike su mu vrh.

Ne znam gde su ove cene videli

VW Pasat 2003. 6.350 €

VW Bora 2000. 4.800 €

Audi A6 2002. 5.400 €

malo su ih precenili.

Imaju plin sig, pa zato.

GDT stručnjače za golfe četvorke, oli mi reći što je ovo, danas ja sjedem u auto al nešto mi ne ide kako valja, nešto nije u redu, u tripu sam da mi je otišao trap prednji ili zadnji ili silen blokovi, sinoć sam potrpao 4 konja (i sebe petog), vjerojatno je lego auto a putevi sranje, možda su i spone otišle, amortizeri, ko to zna, uglavnom ništa se ne čuje samo imam osećaj da nešto nije kako treba. možda sam i utripovao. inače kad naglo zakočlim čujem kako pukne nešto, a nedje sam pročitao da je to kad odu silen blokovi. reci šta bi moglo biti otprilike i koliko će me izić to.

Postaću heroinski zavisnik ostroga mi, ništa mi ne ide u životu.

A bači droge, fudbal da droga ne.

A mogu biti sileni. Ja konja vazda po kolima imam.

Bačio sam droge, ima 7 dana, a fudbal baš danas sam igrao, 3 gola sam dao, al džabe sve kad sam živčan čojek. Fala, i ja mislim da su sileni

A pri kočenju vjerovatno oni. Jeste li dobili utakmicu barem?

Gledate li WRC? Mislim da Arenasport prenosi.

Noviji klip dobar.
https://www.youtube.com/watch?v=2mDDq97tmzk

Više volim WRC od svih trka kad se sastave.

Tačno tako. WRC i reliji generalno jebu.

Pričao sam sa nekim momcima koji su u ovim vodama, kažu da je generalno vožnja obična i ovo šta ovi ljudi rade ovde nebo i zemlja. Niđe veze.

A ođe brdske trke, napraviš kola i voziš. Imah dobru dvojku jednu za to.
WRC su profesionalci baš. Mislim da 5 godina formulu nijesam gledao, a ove ne volim da propuštim.
https://www.youtube.com/watch?v=5OHZHxde8RE

Iza ove WRC braće ne bi verovao koji tim ljudi stoji. Kakvi mehaničari i sve. Ova kola što voze čija god da su su tehnički potkovana najjače od svih kola na svetu.

A sve od kola do vozača.

Kako legalno može da se uveze stranac koji nije euro3 za delove?

A ko što si ti dovezao Vektru, samo ne cariniš. Onda prodaš možda pola djelova za godinu dana ako imaš sreće, a ostalo presuješ. Ili ako oćeš za sebe držiš ga u dvorištu.

Ovako da uvezeš, registruješ i voziš auto koje nije euro 3 ne isplati ti se, posebno ne ako ima tog auta ovuda. Možda neki Mustang iz 80-tih, 90-tih.