Automobilizam

1. Na puteve brate, velike i široke gume, veliki otpor itd. I neko veče preletim preko ležećeg sa preko 100 ako nije celih 120. Zaboravio da je tu sve mu jebem na svetu i sve što je bilo načeto na trapu je popucalo. Sva sreća zdrav pa nisam koševe poizvijao. Samo sam čekao kad će da probiju kroz haubu.

2. Au sunce ti jebem, ne mogu da zamislim kakav je osecaj bio u tom trenutku. :D Moji dok imali jednog Renoa 4, ja tasd ni dozvolu nisam imao...Sa tim autom si mogao sa 100 da predjes preko lezeceg on ga ne oseti, ljuta, ljuta masina! :D

3. E jebi ga.

Četvorku je bilo dobro voziti. U krivinu na dva točka.

4. 'Vako slicno na mog Jugica.

5. Ma kakvi motori, izgled je najbitniji. Da izgleda brzo i ljuto.
    http://www.autemo.com/dc/users/1/XOT1Z/324/chops/yugo_abnormal_UPDATE_by_noise024.jpg

Kad smo kod izgleda, šta napraviše ono od Dukata?

6. https://www.youtube.com/watch?v=zyE3ODy-tsk

zao mi branika na kolima...

po ovom debilu je ovaj u kolima morao da udje u desnu traku i stisne na kocnicu iza kamiona da bi on mogo da prodje... ne kapiram ga :)
    kad vec obiso sa desne strane mogo da pokaze srednji prst i nastavi, ili ni to.

EDIT: al ovo je jedan od razloga sto su kamere dobre, ako se sam ne kretenises kolima.

7. A da ga ispizdi valjda. Vjerovatno mislio i da će ovaj ćelavi kočiti, eventualno lagano ga čukiti, pa da naplati osiguranje.

8. Pa mijenjaj Opla za njega.

Jedinica ko praćka.

9. Jebem ga, dobar. Da je kupe vredeo bi ovoliko.

10. More da se spusti cena za 200 evra i da se tera to. Vidi se da je upicanjen maksimalno. Sta kurac, eno ti moj komsa dao 2000 evra za Punta 2001. godiste sa 1.2 motorom. Pa bre bih vozio ovo za 300-400 evra vise.

11. Jao Miki zasto mi to radis :D

Da je kupe, taman bih ga sutra pogledao

12. Pravo da ti kažem, rado bih ga pazario, ali ne znam da li ću opet ići u Švedsku na 6 meseci. Trebaće mi kinta za to jbg.

13. Pa odeš BMW-om u Švedsku. Nije to Fijat da crkne na pola puta lolo

14. Jebo te, tako imam zelju da kupim neki e36 stranac za 500 evra i polomim ga zivog. Da ga krsim dok mu motor ne ispadne na ulicu. :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.