Automobilizam

1. Bohore, kakav je za odrzavanje e36, sa ovim motorom? Mozda sam te i pitao vec. oprosti..

2. Problem je u tome što ''svoj'' auto možeš da voziš samo 90 dana. Toliko dugo smem da vozim i na srpsku dozvolu, a inače imam i švedsku dozvolu, čuvaju je u imigracionoj tamo. Videću ja neki BMW tamo ako odem xD

3. Ma ovo su teski ljaljani neki. :D

EDIT: Ovi sto krse ovu peticu sirotu.

4. E jebi ga, kud nije na 3 mjeseca taman bi bilo.

Viđe li što čine na kanalu njihovom?

5. Heh, k'o od mog drugara što su uzeli omegu b 2.5 pa je cepaju po selu, vuku prikolice i sve i svašta, ali jebe keve za vožnju ovako. Ne znam jel taj beše isto BMW-ov motor. Msm da je u e39 išao 2.5 benzinac od 170 ks kao i ovaj.

6. Ahaaaa, ovi su neki mehanicari, restauratovi, sta li su vec...

7. Jes, jebu majke kolima. Dobro, nije da sam ja bio drukčiji, ali me je to prošlo, pa sad mogu da pametujem.

Taj 2.5 je Opelov tj. GM motor.

8. Bohore, kakav je za odrzavanje e36, sa ovim motorom? Mozda sam te i pitao vec. oprosti..

Prosek brate. Jeftiniji od Alfe i Japanaca za oko 30% u proseku.

9. Moraš li ga prebacati na našu stranu?

10. kako iskusno našao poziciju sa stubom, da sakrije registraciju

11. Prebačen. Ko suza, jedino nema roming.

12. treba da kupim novi auto za otprilike 10000e, aj kazi ga do 13000
    ne mogu bas da se odlucim, pa sad idem na sajam za vikend
    mozda mozete da mi pomognete
    -hyundai i30
    -renault clio
    -renault captur
    -kia proceed
    -mazda3 ako neko magicno spusti cenu

za sad bih najradije i30 jer bih mogao da uzmem sa ful opremom, klio i kaptur su mi mnogo slicni, ne znam koji bih pre. a klia bih mogao bolju opremu
    eto..ne znam

13. lol
    jedan veliki lol za biranje auta do 13k e

14. još jedan ipak
    lol

15. A ne znam brate, ja bih lično kupio polovno sa 40-50 hiljada za te pare. Novo je vjerovatno trocilindraš ili četvorocilindraš male kubikaže koji ne ide i troši.
    Ako ti služi za od tačke A do tačke B imaš manjih novih kola, tipa Swift, Yaris, Rapid, Fiestu, Pola, od malo većih kontam Megan... Možda neku klot Oktaviju.

16. Panzeru, nemaš poima.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.