a daj bre enemi sta sad rekla kazala koj ti kurac, razgovor iso ovako nekako:
-bio juce u servisu i ostavili mi auto.
-sta bilo?
-menjaju prednji trap, nesto se bilo rasklimalo, dobro da videli. cuti pa pod garancijom.
-kul.
sta god da je bilo, nije bilo dobro, cim su resili da odmah urade servis od 3000fr ili tako nesto na relativno novom autu.
Zato ti imas automacko zatvaranje na golficu iz titovog doba
Za Golfa treba snaga pravih mužjaka, dok s druge strane zatvaranje vrata kao kod sudopere omogućava mladoj ženki da se osjeća kao u prirodnom okruženju.
Auto je muski kad ti treba nadljudska snaga da otvris/zatvoris vrata, okreces volan, stiskas pedale, saltas.....
Jbt danas proizvodnja onda ide u propast :o
Nije da ne valja nego kazem da moze i mazdi da se zalomi neko sranje, tj poenta je da ako kupijes novo auto gledas ono koje ima najduzu garanciju.
Ti crnogorac ovo naravno ne kapiras jer nikad nisi imao mladje auto od 20god, nego jedes samo govna ovde u prazno i prosipas price u nadi da zvucis ko onaj iz top gira, a ustvari u najboljem slucaju ispadnes paninaro, sto uopste nije pohvalno.
Ti crnogorac ovo naravno ne kapiras jer nikad nisi imao mladje auto od 20god, nego jedes samo govna ovde u prazno i prosipas price u nadi da zvucis ko onaj iz top gira, a ustvari u najboljem slucaju ispadnes paninaro, sto uopste nije pohvalno.
Imam trenutno jedno od 17, prc!
Ovim drugim si me naljutio. Ponovo krovom kočio.
Nije da ne valja nego kazem da moze i mazdi da se zalomi neko sranje, tj poenta je da ako kupijes novo auto gledas ono koje ima najduzu garanciju.
Pa može svakom, ali činjenica je da je Mazda poudano auto. A garancija, eno Honda je teoretski nudila milion, a u praksi...
Auto je muski kad ti treba nadljudska snaga da otvris/zatvoris vrata, okreces volan, stiskas pedale, saltas.....
Klarkson moze dosta toga da kaze jer je vozio sve te automobile sto pjuje ili hvali. A ti gdt? Vozio svoje krntije mozda seo u neka kola od drugara i necija parkirao i slusao price drustva okupljenog oko gajbice piva. I sta sad on moze da pljuje?
haha mecka je b klasa, blizu si bio
i kkud pomenuh mazdu, najmanja je sansa za nju, fali jos 2k evra
ovo sto. si rekao za kiu se slazem
nnadam se da ce sajam da mi pomogne
Jes, evo Ker vozi onaj Hjundai što se kad mu zatvoriš vrata čuje kao da zatvaraš vrata od sudopere.
a daj bre enemi sta sad rekla kazala koj ti kurac, razgovor iso ovako nekako:
-bio juce u servisu i ostavili mi auto.
-sta bilo?
-menjaju prednji trap, nesto se bilo rasklimalo, dobro da videli. cuti pa pod garancijom.
-kul.
sta god da je bilo, nije bilo dobro, cim su resili da odmah urade servis od 3000fr ili tako nesto na relativno novom autu.
Jes, evo Ker vozi onaj Hjundai što se kad mu zatvoriš vrata čuje kao da zatvaraš vrata od sudopere.
Zato ti imas automacko zatvaranje na golficu iz titovog doba
Mazda ne valja, jer je Celtovom drugu otišao silen.
Za Golfa treba snaga pravih mužjaka, dok s druge strane zatvaranje vrata kao kod sudopere omogućava mladoj ženki da se osjeća kao u prirodnom okruženju.
ja jesam nub, zato i trazim savete ovde :)
@idontcare do jaja, poslacu ti pvt nego sad treba da obavim nesto pa ne mogu
aal cujemo se
Znaci to je tvoj izgovor za razdrndane golfice
Jbt danas proizvodnja onda ide u propast :o
Какви су Текстар дискови и плочице?
Čuj izgovor. Činjenično stanje, jebi ga. Nije to mali obli ženski slatki dusha autić da se razdrnda poslije 10 godina xexe
Imam trenutno jedno od 17, prc!
Ovim drugim si me naljutio. Ponovo krovom kočio.
Pa može svakom, ali činjenica je da je Mazda poudano auto. A garancija, eno Honda je teoretski nudila milion, a u praksi...
Jok, onda je Fap.
GTD - Dzeremi Klarkson za sirotinju.
Mnogo transferises, trebao bi malo da preispitas stavove.
+1
И мене занима?
hvala, isto zelim i tebi.
Xexe Celte, što si neurozan? Opet te radar uhvatio, krivicom vozača ispred tebe?
Klarkson moze dosta toga da kaze jer je vozio sve te automobile sto pjuje ili hvali. A ti gdt? Vozio svoje krntije mozda seo u neka kola od drugara i necija parkirao i slusao price drustva okupljenog oko gajbice piva. I sta sad on moze da pljuje?
Lol Keru. Po čemu to pljujem? Posebno me zanima po čemu neargumentovano...
Niko da spomene da sajam počinje sutra :)