Automobilizam

1. lol
    jedan veliki lol za biranje auta do 13k e

eo trudim se i ne mogu da ukapiram sta je smesno
    jel malo? toliko imam jbg
    ako sam pogresno ukapirao kazi

A ne znam brate, ja bih lično kupio polovno sa 40-50 hiljada za te pare. Novo je vjerovatno trocilindraš ili četvorocilindraš male kubikaže koji ne ide i troši.
    Ako ti služi za od tačke A do tačke B imaš manjih novih kola, tipa Swift, Yaris, Rapid, Fiestu, Pola, od malo većih kontam Megan...

imao sam izuzetno losa iskustva sa polovnim kolima i ne bih da se opet upustam u to. hocu novo, da znam da mu je sve ok, i da od pocetka vodim racuna o njemu kako treba.
    pogledacu ove sto si prodlozio malo detaljnije. (pola i fiestu sam vec odbacio)
    a sta mislis o mojoj 'listi'?

2. Jedino od onoga što si naveo bih gledao Mazdu 3. Pogledaj i Škodu Rapid (spaceback), uklapa ti se u cenu, dobar je i proveren auto.

Edit: zakaži probne vožnje da vidiš šta ti se dopada.

3. probao sam mazdu, i tek cu jos neke da probam.
    sskodu uopste nisam ni gledao jer mi je oduvek nekako bila 'bleh' ali pogledacu,, hvala
    ssvidja mi se kako ova izgleda

zzasto mislis da i30 ne valja? on mi je odmah posle mazde najbolji

4. Pa ovo su još neki modeli koje bi bilo fino da uzmeš u obzir uz te koje si naveo.

Evo da počnemo od Korejaca. Nijesu neki prećerani kvalitet, ali kontam da su za te pare dobri, tj. odnos uloženo dobijeno. 13 hiljada za ful opremu nije loše. Čim kupuješ auto za te pare pretpostavljam da ti nije merak na prvom mjestu, nego prevoz od jedne do druge tačke. Garancija je od 5 do 7 godina ili 150 hiljada, čini mi se. Nije loša solucija ako ne prelaziš puno i mijenjaš kola na 5-6 godina, pa ti istrajnost na duže staze nije prioritet. Jedino moraš da ideš u ovlašćeni servis, jebi ga. Hjundai i30 stari je bio tvrd masu, tvrđi od Kije, nijesam vozio novi.

Klio 0.9 dosta slabo ide, dosta troši, ali mi se baš sviđa izgledom. A vjerovatno možeš uzeti za te pare Megan, koji je klasu više. Jes da izgleda ko tovljeno pile, jes da ne leži nešto u odnosu na konkurente (to je više-manje tradicionalno za Megan), jes da i pored duge ručice mjenjač nije nešto precizan, a moglo bi se reći i loše ukombinovan, ali se za te pare dobija dobro auto sa navedenim manama. Vjerovatno može i dizel.

Tog džipića i Mazdu nijesam vozio.

5. eo trudim se i ne mogu da ukapiram sta je smesno
    jel malo? toliko imam jbg
    ako sam pogresno ukapirao kazi

gde bre jesi lud nego kakve ti aute gledaš za 10k jebemti
    uzmi nekog bmw-a, audija, mercedesa, škodu, vw...
    kakav bre hjundaji reno kia si lud

6. hvala GTD, uzecu u obzir sve sto si rekao kad budem odlucivao konacno
    iako je malo glupo, izgled mi je jedna od bitnijih stavki tako da ne bih megana

mare znam ja sve to al eno gore sam objasnio zasto ne bih polovni
    mecku vec vozim ali ima 10god i mogao bih malo nesto za promenu
    kkao sto rece gtd, menjacu kola za 5 6 7 godina tako da mi istrajnost nije toliko bitna,, necu bogzna kolko da predjem, evo moja mecka ima 120k
    ttako da mi je sad bitno da su kola ispravna(a jesu samim tim sto su nova), da lepo izgledaju, da imam solidnu opremu, i da nisu preterano slaba. i to sve da se uklopi u moj budzet

7. brutalan je civic
    nnjega hocu jos od kad sam ga prvi put 'vozio' u nfs :)

8. Pro Ceed je ono fino momačko auto, još ako je u ful opremi. Neće se vala raspasti za toliko. Nijesu se ni Lade raspadale.

Ja ne znam za koliko se može naći Auris, ali on je ružan, jebi ga.

9. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6121323/mazda-3-16-i

A kakva ti je to mečka pa se žališ na nju, a ima ''samo'' 120k km na satu? Moj ujak je 2001.-e kupio Mercedes W210 E290 td 96' godište za 28 000 maraka (što sad dođe oko 14k eura), kad ga je kupio imao je ispod 100k km na satu i sve vreme ga super služi, a ima preko 850k km sada.

10. antikvaran brateu puno pozdrava za tebe kada me oslovljavaš imenom lolo
    ja ne znam kuj si

11. ako imas nekog u nemackoj npr moze da ti nadje za te pare znatno bolji auto za koji si siguran da je dobro odrzavan ako ima ispravnu servisnu knjizicu.

12. antikvaran brateu puno pozdrava za tebe kada me oslovljavaš imenom lolo
    ja ne znam kuj si

Не брини се матори, он зна много али није кваран.
    http://www.badum-tish.com/

Ја бих узео мазду на твом месту, стварно не знам како можеш са маздом да оманеш. Што се тиче опреме, битно ти да има климу и ел подизаче да се курчиш кад станеш пред неке пићке остало је не би тно.

13. a i to je pitanje za mazdu, skoro drugaru ovde zamenise nesto oko prednjeg trapa na mazdi 3, bas veliki servis. nisam ga ni pitao sta je, al kaze da nije bio bas bezbedan auto.
    sreca pa jos bio pod garancijom, kaze da je za god dana bilo ispalo bi nesto nenormalno skupo.

14. Е јебеш га, аргументовао си тврдњу до јаја:
    "Јеан мој друг нешто му цркло на трапу не знам шта ал није баш безбедно а иначе би било скупо али колико скупо не знам"
    Довео си "рекла казала" на следећи ниво јбт! :Д

15. A dobro to na svakom autu može da ti se desi neko sranje.

16. Naravno, Mazda ako je novi model. Onaj stari je vrh, ali dosta ružan u špicu, što veli Klarkson, žena koja je super građena, šarmantna, ali nosi bradu.

Koža je zakon!

Довео си "рекла казала" на следећи ниво јбт! :Д

Sljedeći će biti "prič'o mi neki čovjek što popravlja frižidere..." lolo

17. Topla preporuka za hyundai. Uzmi bolje i30 1.6 benzica sa nizom opremom (da bi se uklopio u 13k)
    Imam informacije za hyundai iz prve ruke. Znaci vec 10g je jedna u mom vlasnistvu tj od prvog dana jer je nov kupljen. Za 10 godina samo redovni servisi i nista vise. Ali apsolutno nista vise od redovnih servisa. I da jebite se sve je radjeno i pre i posle garancije u ovlascenom znaci nikada nikakva zamerka. A sad za 10 godina kod hyundai se sve promenilo na bolje.
    Ako zelis nesto vise javi se u pvt.

18. Koliko nubova dan te jebo upičku

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.