Automobilizam

1. Škoda je dobra, ali grdna. Megan gowno. Ovo ostalo je lijepo i vrlo dubokoumno rečeno. I nijesam električar, pauzirao sam zbog čestih požara, jebi ga... Ali ne odustajem ja od struje tako lako.

2. Ne znam kakav je ovaj Suzuki, deluje lepo ovako na ulici, a 11-13 000 košta neki osnovniji model.

http://static2.stuff.co.nz/1389921008/812/9621812.jpg

3. Fijat.

Ona Mazda je dobra. Ako je aktuelni model to je džabe.

4. E, jbg mislio sam da im je samo dizel motor fijatov.

5. Beograđani, kako je bilo na prvi dan sajma? Enibadi?

6. Antikvaran, znam ko si (ljubi brat!) tako da verujem da ti džetbu od preko 10k jure nije problem :)

uzmi brate lepo insigniu i bog da te vidi!
    japijevski avto

7. Manča jebeni hahahahahah

8. hahaha nije manča jebeni hahahahh

9. Insignia vrh. Lijepa, kvalitetna, odlična na trapu... Samo da nije onaj 110KS, što je ne može povuć'. Jedina zamjerka je što iznutra liči na bankomat.

Маја Николић?

ĐE?

10. Strašan auto. Ja sam vozio neku 2.0 cdti od 160 ks, ide k'o luda, koči k'o luda xD. Jedino što mi se nije dopalo je što je karavan i što je dosta nepregledna za vožnju u nazad.

11. AntikvarAn da li je istina da volis da pusis cigare marke dzoint?

12. I da li imas snosaje sa profesoricama ruskoga jezika?

13. Insignija odlicna, vrh potez ukidanje vektre. I ona od 110 konja gura dobro. Cudna stvar za opel da nisu stedeli na zavrsnoj obradi kapiram da hoce da probaju da malo poceraju stariju bracu vw i audi da i oni budu prave svabe. Karavan samo userava liniju koja je mozda i najveci adut insignije.

Samo jedna stvar, kod nekih koje su dogurale do stotke se ljudi zale da motor vise uopste ne lici na sebe...ali pitanje je koliko su to pouzdane informacije. I onaj klarkson je napljuvao, nemam pojma sto.

14. Cudna stvar za opel da nisu stedeli na zavrsnoj obradi kapiram da hoce da probaju da malo poceraju stariju bracu vw i audi da i oni budu prave svabe. Karavan samo userava liniju koja je mozda i najveci adut insignije.

Potpis.

A onaj 110KS sa dugom trećom se dere, nema ni snage ni momenta. A realno, danas je to slabo i za Astru, a ne za Insigniu.

15. Nemam pojma što su je pljuvali u Top Giru, mada sudeći po tome da im se svima dopao Mondeo mk3, mogu da naslutim zašto im se ne sviđa Insignija. Verovatno misle da u toj klasi auto treba da bude ''jednostavniji''. A i koliko sam skontao Britanci dosta vole Mondea.

Npr. taj Mondeo ima malo bolje upravljanje (po meni), Insignija ima malo previše servo asistencije, tako da nemaš neki preterani osećaj gde su točkovi, ali navikneš se lako. Na Insigniji su kočnice mnogo oštrije (oštrije nego na BMW E39 i E60), dok su na Mondeu kočnice kao da su doboševi (isti osećaj kao na Eskortu 91' godište), dovoljno su jake, ali nema oštrine neke. Ista je priča i sa Mondeom mk4. Insignija je oštrija na gasu, ''lepše'' se vozi, modernija je mnogo. E, sad po pouzdanosti je Insignija bolja i od Mondea mk3 i mk4.

16. Ford generalno ima takve kočnice. Ne loše nego ko kad na Samari ode vakum, tvrde.
    O Opelovom benzincu nema priče jbg u samom su vrhu. Insignija je preljepa, ni od karavana ne treba bežati, uopšte to nije loše. Nije ko A6 i B5.5 karavan ali nije ni ko Marea jbg.

17. A dobro, Insignia pruža manje povratnih informacija, jebi ga, ali je praćka.

Englezi nemaju poima koliko Insignia jebe, pa žive u zabludi, dok im ispred nosa prolazi veseli Velšanin u svom Voksolu. Tako im i treba, kad su Dž-viz plaćali 10 hiljada. Elektični skuter sa krovom mejd in India.

18. englezi su jebene pederčine, jebala ih desna strana u šupak

19. Ford generalno ima takve kočnice. Ne loše nego ko kad na Samari ode vakum, tvrde.

zavisi od modela do modela, npr mondeo titanijum i moj fokus sportak nebo i zemlja

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.