Automobilizam

1. Konkretno, Mondeo mk3 se isto ponaša što se tiče kočenja i na ćaletovom 2.0 tddi od 90 ks pa sve do onog 2.0 tdci od 130 ks (iz mog iskustva šta je bilo na placu). E, sad, jesi ti pod onim mislio da su na mondeu titanijumu bolje kočnice od fokusa sportaka ili obrnuto, pošto nisam vozio nijednog Fokusa sa nekom boljom opremom i jačim motorom (vozio sam samo 1.6 16v i 1.8 tdci)?

2. Какви су Текстар дискови и плочице?

+1
    И мене занима?

Стварно добро питање, зна ли неко?

3. Pustio me presretač na autoputu lolo

4. Колко си цепо и шта је он возио?

5. Dobre su ti te pločice i diskovi, ako ti prodaju odriginal lololo

A inače kakavi su mozgovi ovi naši presretači pa da kupe Pežo 607 automatik lolo

6. Šesticu neku prebesnu. Mnogo jbg, radio sam full trap danas pa istero da probam i kurac. Na neku glavu sam se iz 29-od izvadio malo

7. Loženje je samo da treba brz presretač. Ne treba ništa naručito jer će da te natera da pogineš, prati malo, snimi ili te stigne na rampi ili ti pošalje čestitku gajbi i kraj

8. Inače i sat mi laže za malo više od 13 km na sat. Manje pokazuje ako su oni njihovi jadi tačni.
    Odo na fudbal pozz

9. Ne mora da bude brz to stoji, ali automatik na pežou baš i nije preterano izdržljiv. Zbog toga ih fino u okolini Pančeva nema često xD

10. Boxer ------> ide na fudbal
    vozi bmw ------> ???

11. A normalno da ne treba brzo auto, ali kako bi se kurčili. Eno vam onaj Megan RS na prodaju.
    U Hrvatskoj BMW trojki masu. Ja se čudio što se vuku desnom trakom dok nijesam provalio lolo

Какви су Текстар дискови и плочице?
    +1
    И мене занима?

Стварно добро питање, зна ли неко?

Odlične pločice, diskove nijesam probavao. Ne viđeh ranije.

12. Ta 607 je automatik i tri ipo soma kubika sa preko 200 konja

Svi presretaci su frizirani nemos mu pobeci nikako, jednom sam gledao kako a6 juri maseratija proleteli ko metak ako nisu isli 300 nisu ni 50 i vidim posle 15min zaustavio ga...imaju a6, pasata(niske table), superba, 607...mislim cak i akorda jednog

U glavnom samo limuzine u koje ubacuju motorcine. Pa i onaj prdavi 206 pandurski nema obican motor u sebi a ne ovi jbt

13. Kontam da će i ođe tako kad naprave auto put. Ovako Pasat dizlo, Mercedesa nekolika, Reno, Tojotu. A i to im je previše, lupaju ih svako malo.

14. Nego, kad smo spomenuli 607, jel' vozio ko to? Kakav je auto?

15. Nego, kad smo spomenuli 607, jel' vozio ko to? Kakav je auto?

Vozio nisam, ali mi deluje kao izuzetno neuspešan pokušaj Pežoa da se umeša u visoku klasu, a tamo ipak Nemci jebu mamu.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.