Automobilizam

1. Da hipnotišeš komšiluk.

2. Do jaja, još jedan u moru ''uzbudljivih'' Audija koji uopšte ne liče na prethodnih x modela.

3. Plus će pasti cijena osmici i mogu uzeti onu sa led diodama za manje pare.

4. који мотор да купим за картинг и колико ће то говно да ме кошта?

5. A nijesu skupi ti kartinzi.

Motor možeš od nekog skutera npr. A imaš i motora specijalno za karting. Ja sam neđe davno imao onaj IAME Parilla dvotaktni. Ne znam što je sad moderno.

6. ма мислио сам сам са ортацима да правимо а и да нас изађе нешто јефтиније. Рам није тешко направити, кочница је исто лагана само немам појма који мотор да ставим и колико ће ме то изаћи. Мислио сам можда од томоса неког да забодем то, међутим опет немам појма ни где то да тражим

7. A može sa Tomosa lagano. Bilo je od njih svačeg po otpadima, buvljacima i štajaznam po čemu još.

8. Do jaja, još jedan u moru ''uzbudljivih'' Audija koji uopšte ne liče na prethodnih x modela.

fora sa BMWom, Audijem, Mercedesom, Jaguarom i tako tim automobilima je da oni mogu da se ne proseravaju dizajnom i da ih ne nazovu oni sto kopiraju, jer ipak imaju neki svoj dizajn.

poenta ne menjanja dizajna vec samo menjanja detalja je ono sto daje ekskluzivnost i pozeljnost i trajnost nekom brendu, a to je da i nakon dosta vremena se garantuje da ono sto si kupio ce izgledati isto ili bar vrlo slicno novom proizvodu, a ne kao igracka.

malo brendova ovo moze sebi da priusti, ali onaj ko moze bi to svakako trebao koristiti i ne proseravati se novitetima koji za 5 godina izgledaju glupo jer nisu funkcionalni, jer tako vrlo brzo gubi ekskluzivnost svog proizvoda.

ovo je pravilo u svim komercijalnim industrijama.

9. izgleda sitno, iskreno.
    de si naso ovu sliku, na nokiji 3310?

10. изгледа ко да га је баба возила на пијацу недељом

11. mada, da se ne lazemo, skoda sta god da napravi za fabiju bice lepse od ovog:
    http://www.drivearabia.com/news/wp-content/uploads/2011/03/2011-Skoda-Fabia-2.jpg

tako da im i nije neki uspeh.

12. Pazi, ne volim ni ja ta mala kola, ali mislim da je jako teško napraviti auto te klase da bude lep i praktičan u isto vreme. Naprave ih nekako zdepasto i ''naduveno'' pa imaš više mesta unutra u tako malom autu. Po meni je greška što nisu napravili i verziju sa troja vrata, ''izvuklo'' bi ih malo, kao što je urađeno sa Stilom i Fokusom. Sličan je problem kao i sa onim MPV modelima.

13. ustvari fokus bi mogo i da maknem sa ove liste.

14. који мотор да купим за картинг и колико ће то говно да ме кошта?

uzmi motor od kosilice za travu, najjeftinije ti je i do jaja pasuje

15. E ne može Škoda grđe od ovog.
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/eb/%C5%A0koda_Fabia_I_Sedan_Heck.JPG

A ima lijepih malih auta. Stim što Fokus i Fijat nijesu ta klasa. I Fokus je lijep, jebi ga.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.