Automobilizam

1. Fokus jebe keve nemoj da ste nemaci pojma da ne kazem nubare

2. Murikaneri napravili pasata od 900 KS.

3. Gde ti vidis dizajn?

4. Multipla je van konkurencije lololo

5. pre bih se riksama vozio

6. Jugom je gospocki čega sve ima.

7. A da vidiš kad ti dođu na plac da naruče Multiplu......

8. Lol neko ih kupuje? Ja se ne sjećam kad sam zadnji put viđeo Multiplu. Ni talijana generalno.

9. Kupuju ovi što voze vanlijski taksi za Beograd ili okolinu Pančeva, regularni taksisti i ljudi koji imaju 3-4 dece, a nisu provalili da za te pare mogu da uzmu Zafiru ili nešto slično tome.

10. Multipla obrnuo krug i postao kultno auto, nije ruzan

11. Taksi stajalište, 9:30, stoje Fijat Multipla i Mercedes od 30 godina. Žena, koja je krenula na pijacu, stiže do stajališta sa ciljem da "uzme" taksi (prodala ono auto kojim je ranije išla do iste za 3499, jebi ga) i poče da razmišlja u čemu je manja sramota da je vide. Iako laik, ne pravi grešku i bira Mercedesa. Još ako ima jelkicu stiče utisak da vlasnik mnogo vodi računa o njemu, pa vazda miriše. To je svakako plus, od sada će se samo njime voziti. Vozač Multiple, uviđevši stanje, leže na ona tri sjedišta i stavi ćebe preko glave u cilju da priguši jecaj.

Poenta: bez lemuzine nema taksija.

12. E što se tiče tih Mercedesa od prije 30 godina, pozadi moram vrat da slomim pa da sjednem. Ja ne znam koji je ono kurac, skučeno pozadi. Da biram komfor, izabrao bih Multiplu Taxi jbg. Da sam mali, onda bih Merca, ali za ogromne ljude, Multipla.

To ako je ovaj Merc u pitanju
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/73/W201.jpg

13. Ja se niđe na zadnje sjedište ne vozim. Možda jer nijesam direktor. Još uvijek.

14. E pa eto probaj u ovaj pozadi da sjedneš, pa da vidiš muke :)

15. Pa više uzimaju Multiplu ipak ovi ilegalni taksisti, ošišani na opasno, brze cvidže, levica kroz prozor, i voze kao ludaci tu kantu, a nenormalno je nestabilna pa malo malo pa neki od njih ispegla neku krivinu.

A od Mečki, npr. dok je moj ćale taksirao u Nemačkoj, nije bilo 190-ki taksija, već samo w123 i w124. A dosta su vozili i Audi 100 u to vreme.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.